Мечтата на Недрет да стане шампионка се сбъдна

Руска Георгиева
От Руска Георгиева април 14, 2016 10:55

Мечтата на Недрет да стане шампионка се сбъдна

Акценти

  • На шампионата в Сливен добре се представиха Иванка Колева до 62 кг. и Ралица Антонова до 70 кг.

Свързани публикации

Елховската състезателка от клуба по борба „Стефан Караджа” Недрет Симеонова донесе златен медал от Държавния лично отборен шампионат, който се проведе в Слевен на 9 и 10 март. Освен че стана шампионка, тя бе наградена и като най резултатен състезател за годината.

В категория до 62 кг.,където се състезаваха 15 състезателки, момичето от село Изгрев недопусна никой на възраст от 12 до 14 години да получи нито една точка срещу нея. При първата среща тя надви ямболската си конкурентка Габриела Василева.

Във втората и третата ошета набързо кюстендилките Моника и Никол.

В последната, четвърта среща, надви и състезателката от бургаския „Черноморец” с което си извоюва приза за шампионка в Държавния шампионат. Медалът и връчи лично главния съдия по класическа борба Биньо Чифудов.

Ще припомним,че наскоро тя донесе и бронзов медал. Наградена беше и за най резултатна състезателка за 2016 година, като приза и бе връчен от личния треньор Александър Петков.

Освен Недрет на шампионата в Сливен добре се представиха и Иванка Колева до 62 кг. и Ралица Антонова до 70 кг. Всички тези качества дават основание треньорът им да се гордее с елховските състезателки ,защото те потвърждават тезата ,че усилията им си заслужават.

В шампионата в Града на стоте войводи и в него взеха участие момичета, девойки и кадетки от спортни клубове от цялата страна.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева април 14, 2016 10:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама