Мъж в инвалидна количка пострада при сблъсък с Мерцедес

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 17, 2018 11:24

Мъж в инвалидна количка пострада при сблъсък с Мерцедес

Мъж в инвалидна количка леко пострада пострада при сблъсък с Мерцедес. Инцидентът стана днес около 10:00 часа на кръговото кръстовище на ул.“ Цар Освободител“ и бул. „България“ в Харманли.

Рано тази сутрин до осеметажен жилищен блок на бул. „България“ е намерено тялото на 50-годишен мъж, под апартамента, в който е живеел.

То е било открито от съседи, които се обадили в полицията, която разследва причините за инцидента.

 

Мъж реши да скача от покрив заради жена

Жител на село Българин е решил да скача от покривът на своята къща. За ситуацията съобщават от пресцентъра на полицията. Криминално проявеният се е качил на покрива на обитаваната от него къща в селото на 9 август, четвъртък, и искал да скача от там, защото приятелката му го е напуснала, допълва информацията.
На място са изпратени служители на РУ-Харманли, психолог при ОД МВР-Хасково, екип на Център за спешна медицинска помощ Харманли, и екип на пожарната. След водени преговори близо 6 часа лицето е свалено от покрива на къщата. Криминално проявеният мъж е задържан за 24 часа в РУ Харманли.
Бързо производство е стартирало в РУ Харманли срещу 32-годишен мъж. Той задигнал мобилен телефон от 37-годишен свой съгражданин, когато и двамата били в местно казино. Извършителят е установен и задържан и е предал инкриминираната вещ с протокол на разследващите, се казва в съобщението на полицията.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов август 17, 2018 11:24
Напиши коментар

2 Коментара

  1. SE август 18, 10:12

    Кой е падналият от блока ?

    Отговори на този коментар
  2. кккк август 17, 12:06

    абе каква инвалидна количка.вие да не сте слепи.триколка

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама