Маг Арсен и Весо Парцала с атрактивно шоу в Хасково

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 19, 2017 11:28

Маг Арсен и Весо Парцала с  атрактивно шоу в Хасково

Фокусникът Маг Веселин Долмов – Арсен прави фокуси пред театъра на Хасково. Така той анонсира предстоящото представление, което се състоя в ДКТ „Иван Димов“ на 14 юни. Магът гостува в театъра със свое илюзионно шоу, в рамките на XII Театрални празници „Театър, обичам те“. “Арсен Меджик шоу” включваше фокуси с животни, летящи предмети, сняг през лятото и много други специални ефекти.
В паузите между номерата, зрителите разсмиваше с вицове един от най-известните български хумористи и имитатори – Весо Парцала.
Веселин Павлов е името на комика Весо Парцала. Той започва с вицове и имитации още като ученик през далечната 1964 година. Прочува се в началото като най-големия имитатор на незабравимия Георги Парцалев, Вади смешките от живота и е създал повече от 2000 вица.
Арсен е познат на широката публика от участието си в „България търси талант”, където достигна до 1/4 финал. Ученик на Астор, носител на специалната награда на Джо Ем Търнър – президент на най-голямата общност на магове в света – IBM – International Brotherhood.

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 19, 2017 11:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама