Маг Арсен и Весо Парцала с атрактивно шоу в Хасково

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 19, 2017 11:28

Маг Арсен и Весо Парцала с  атрактивно шоу в Хасково

Фокусникът Маг Веселин Долмов – Арсен прави фокуси пред театъра на Хасково. Така той анонсира предстоящото представление, което се състоя в ДКТ „Иван Димов“ на 14 юни. Магът гостува в театъра със свое илюзионно шоу, в рамките на XII Театрални празници „Театър, обичам те“. “Арсен Меджик шоу” включваше фокуси с животни, летящи предмети, сняг през лятото и много други специални ефекти.
В паузите между номерата, зрителите разсмиваше с вицове един от най-известните български хумористи и имитатори – Весо Парцала.
Веселин Павлов е името на комика Весо Парцала. Той започва с вицове и имитации още като ученик през далечната 1964 година. Прочува се в началото като най-големия имитатор на незабравимия Георги Парцалев, Вади смешките от живота и е създал повече от 2000 вица.
Арсен е познат на широката публика от участието си в „България търси талант”, където достигна до 1/4 финал. Ученик на Астор, носител на специалната награда на Джо Ем Търнър – президент на най-голямата общност на магове в света – IBM – International Brotherhood.

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 19, 2017 11:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.