Лисков ще управлява връстниците на БСП, останали в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 17, 2016 07:22

Лисков ще управлява връстниците на БСП, останали в Харманли

Акценти

 • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 15/651, година XIV, 15-21 април 2016

Свързани публикации

С очаквания избор на Михаил Лисков за общински председател на БСП – Харманли, ще се запомни най-вялата Отчетно-изборна конференция на червената партия в Харманли. Тя се проведе в събота, 9 април, в Културния център и на нея не присъстваха кметовете на по-големите села, подкрепени или издигнати от столетницата. Досегашният председател на общинското ръководство Минка Стоянова остава само в Партийния съвет. Според Устава тя не може да е повече от два мандата на тази длъжност, затова и не бе предложена за шеф.
Изборът на господин Лисков, който допреди 6 месеца управляваше общината, стана без никакво изказване. На събранието бяха и определени делегатите, които ще присъстват на конгреса в София. Това са същите лица, които ходят на подобни масови мероприятия – Михаил Лисков, Минка Стоянова, Пламен Делчев, Любомир Андреев, а Добромира Заркова ще е наблюдател.
На събранието не присъстваха социалистите, които в момента работят в ОбА.
По времето на управлението на предишната червена власт, 90 на сто от общинската администрация бе съставена от членове на Партийния съвет на БСП. Сега повечето от тези хора не искат да ги идентифицират със столетната партия и се самоопределят като специалисти и експерти.

Пред паметника в Градската градина на Харманли ОбС на Българския антифашистки съюз организира честване на Деня на концлагеристите, политзатворниците и пострадалите от фашизма. На 11 април председателят на местната организация Росян Колев прочете слово, след като присъстващите положиха пред паметника цветя.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 17, 2016 07:22
Напиши коментар

7 Коментара

 1. fftr април 19, 22:31

  какво ще управлява,та един отбор по волейбол с резервите е по голям по численост о тия музейни експонати. А ти Ккраси си като прелъстена и изоставена к…….Остави ги хората не видиш ли че повтарят мантрата за фашизма като папагали.
  Не се превръщай в злобен вудо магьосник на умряло куче нож да вадиш.Ма кво ли сечудя и на тебе г….а ти червен все сте си един дол дренки не успели да се докопате всички до баницата….

  Отговори на този коментар
 2. Павел април 19, 12:36

  Политически репресии за всички, които не са от БСП! То при фашисткия режим не е било така, за това хората ги е страх да идат на събрание. Бог да пази България!

  Отговори на този коментар
 3. Notre Damme април 17, 23:55

  Амин!
  Ако някой се чуди какво е хайтър – Г-н КОстов е иделния пример!
  Сопри се, дотегна на всички! 🙂
  Нито Лисков е толкова черен, нито материала – безпристрастен. Но със сигурност, ако Лисков отиде до тоалетна, дописникът на тая „медия“ ще пише, че се е осрал, а ти ще рукнеш „Видяхте ли!?!“ преди да си вдигнал собствените си гащи!! 🙂
  Жалък си просто!

  Отговори на този коментар
  • снегоринец април 18, 08:32

   Само дето г-н Костов излиза със собственото си име, а не се крие зад ник. За работещите в Общ.администрация е ясно – те преди бяха БСП активисти, сега са ГЕРБ активисти, утре ще са от която партия е на власт, нормално е това за тази категория хора. Но и да ги подменят, просто гербаджите няма кого да сложат, защото е видно, че техните кадри са по-некадърни и от бесепарските

   Отговори на този коментар
 4. bandit април 17, 15:11

  Господин Росян Колев е просто за бесене,защо не беше човек с малко повече мозък.

  Отговори на този коментар
 5. красимир костов април 17, 11:22

  Ето го резултата от 12 години “ успешно“ управление. Редиците оредяха. Ако въобще ги има. Благодарение преследването на тясно-егоистични цели от страна на ръководството, поредното отбелязване на Междунардния ден на политзатворника се сведе числено почти до „Тайната вечеря“- начело с низвергнатия на изборите Иисус и Мария Магдалена. Дойде време разделно: БСП се раздели на шепа хора, утвърждавали през годините единствено собственото си его и интереси, които и да искат, не могат да се пребоядисат, защото никой вече няма да им повярва, и клиентелистки присламчилите се, които или вече се пребоядисаха, или са в процес…Или ще се пишат „неутрални“, с цел, ако някога БСП се върне на власт, отново да са в първите редици..
  Изборите за Лисков преминаха под звуците на „Ако си дал“ на Емил Димитров, като се акцентираше на първия куплет. Да, но песента има и втори:
  Ако си взел от славата на някой друг
  дори една частица.
  Ако си чул от клюката
  и я повториш
  дори една секунда.
  Ако си враг на подлия,
  но го послушаш
  дори един единствен път.
  Ако си ял от залъка на свой приятел
  и го забравиш

  Дали е трябвало /х3
  изобщо да се раждаш

  Припев: …………………….
  Ти закъсняваш понякога истинно,
  но винаги идваш, идваш при нас.

  .Жалко! Много жалко! И срамно!!!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама