Кола блъсна двама пешеходци на тротоара

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 26, 2020 16:45

Кола блъсна двама пешеходци на тротоара

Двама пешеходци, движейки се по тротоара бяха блъснати от кола. Инцидентът стана снощи, след 20:30 часа на кръговото кръстовище между бул. „България“ и „Освободител“ в Харманли. От бюлетина на полицията разбираме, че причината за произшествието е несъобразена скорост на лек автомобил „Шевролет“, с 18-годишен водач. Той се е движил в посока центъра и на кръстовището е загубил контрол над колата, излязъл е от платното, качил се е на северния тротоар и ударил 54-годишен мъж и 45-годишна жена. Те след преглед в болницата, са на домашно лечение.

След инцидента на местопроизшествието се бяха събрали много съседи, които коментираха, че на това кръстовище всяка вечер се въртят гуми, дрифтира се, а контролните органи не са достатъчно строги към извършителите, въпреки че могат да ги проследят на камерите. „Тази камера как можа да снима само колата на бащата на президента, а за други е сляпа,“ коментира Тонка К., която живее в блока до кръстовището.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 26, 2020 16:45
Напиши коментар

3 Коментара

  1. пародия на полиция октомври 27, 20:46

    Хвала на харманлийските заптиета, увеличете заплатките им със 100%, заслужават го.

    Отговори на този коментар
  2. Бабалюга октомври 26, 18:54

    Скъпи сънародници, спете спокойно. Въртете гуми спокойно. Трепете спокойно. Камерите ви снимат, само когато ходите по протести.

    Отговори на този коментар
  3. Фанко октомври 26, 18:12

    Защо снимката не е на мястото където беше спряна колата- след удара колата беше до самия блок. Водача вместо да помогне на пострадалите запали колата и я измести. Колко пъти завъртя гуми на кръговото ?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама