Изгубени деца прекараха цяла нощ на открито

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 12, 2020 12:41

Изгубени деца прекараха цяла нощ на открито

Акценти

  • Вчера, когато са били оставени без надзор, майка им, заедно с бащата, били в с. Момково

Свързани публикации

Изгубени деца от с. Георги Добрево, прекараха нощта на открито в гориста местност. Момче на 5 г. и момиче на 4 вчера се заблудили, след като тършували на сметището, намиращо се между тяхното село и Любимец. С тях бил и 11-годишният им брат се прибрал в селото след като не успял да ги открие. Казал на 16-годишен техен роднина, който подал сигнал за изчезването на децата.  Веднага е била създадена организация по установяването и издирването на децата, в която са участвали полицейски служители от Свиленград и Любимец, пожарникари и полицаи от ГПУ-Свиленград. Издирването е продължило цяла нощ с помощта на две служебни кучета и преносима термовизионна камера.

Тази сутрин около 8 часа, децата са намерени в гориста местност в любимешкото с. Йерусалимово в добро здравословно състояние.

Те живеели с родителите си в къща в с. Георги Добрево. Вчера, когато са били оставени без надзор, майка им, заедно с бащата, били в с. Момково.

По случая в РУ Свиленград е образувано бързо производство по чл.182 ал.1 от НК- срещу родител, оставил малолетните си деца без надзор и достатъчно грижи, и с това създал опасност за тяхното физическо развитие, се казва в бюлетина на полицията.

Снимки: МВР

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 12, 2020 12:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.