Изгубени деца прекараха цяла нощ на открито

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 12, 2020 12:41

Изгубени деца прекараха цяла нощ на открито

Акценти

  • Вчера, когато са били оставени без надзор, майка им, заедно с бащата, били в с. Момково

Свързани публикации

Изгубени деца от с. Георги Добрево, прекараха нощта на открито в гориста местност. Момче на 5 г. и момиче на 4 вчера се заблудили, след като тършували на сметището, намиращо се между тяхното село и Любимец. С тях бил и 11-годишният им брат се прибрал в селото след като не успял да ги открие. Казал на 16-годишен техен роднина, който подал сигнал за изчезването на децата.  Веднага е била създадена организация по установяването и издирването на децата, в която са участвали полицейски служители от Свиленград и Любимец, пожарникари и полицаи от ГПУ-Свиленград. Издирването е продължило цяла нощ с помощта на две служебни кучета и преносима термовизионна камера.

Тази сутрин около 8 часа, децата са намерени в гориста местност в любимешкото с. Йерусалимово в добро здравословно състояние.

Те живеели с родителите си в къща в с. Георги Добрево. Вчера, когато са били оставени без надзор, майка им, заедно с бащата, били в с. Момково.

По случая в РУ Свиленград е образувано бързо производство по чл.182 ал.1 от НК- срещу родител, оставил малолетните си деца без надзор и достатъчно грижи, и с това създал опасност за тяхното физическо развитие, се казва в бюлетина на полицията.

Снимки: МВР

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 12, 2020 12:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама