Изгоря предната част на микробус

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 25, 2019 10:28

Изгоря предната част на микробус

Предната част на микробус е изгоряла напълно при пожар. Той е станал рано сутринта в понеделник, 24 юни. Сигнал за него е подаден в 5,46 часа в полицията на Харманли от 49-годишен мъж. Той е съобщил, че гори товарен автомобил „Фиат“, собственост на 28-годишният му син. Колата била паркирана пред дома им на улица „Ал. Стамболийски“ и била натоварена с дървени въглища.

Пожарникарите овладели огъня, но преди това той е нанесъл щети и на магазина, намиращ се в близост до него, изразяващи се в обгоряла дограма и счупен стъклопакет.

При извършения оглед не са установени данни за умишлен палеж, но по случая е образувано досъдебно производство, съобщават от полиция.

В Симеоновград е задържано 15-годишно момче за кражба

от автомобил. На 22-ри вечерта от паркиран на улица „Ив. Арнаудов“ лек автомобил „Сеат“ и откраднал мъжко портмоне на 27-годишния собственик. В него имало лични документи, 3 дебитни карти, 40 лева и 35 евро. Непълнолетният познайник на полицията е признал за деянието си. Посочил на разследващите къде захвърлил инкриминираните вещи, но без парите, които похарчил.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 25, 2019 10:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама