Издирват борисовец за взломна кражба за над 40 000 лева

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 5, 2016 07:17

Издирват борисовец за взломна кражба за над 40 000 лева

Акценти

  • Полицаите уставовили, че след взломяването на 3 врати и метална каса е извършена кражба за над четиридесет хиляди лева, хладилник, декодер за телевизор, ъглова спалня с матраци, 2 DVD плейъра, 6 тонколони, тоалетка, надуваемо легло

Свързани публикации

Трийсет и три годишният К. М., жител на елховското село Борисово е обявен за издирване след извъшването на кражба за над 40 000лв. в селото. След извършването на деянието той се е укрил, но съучастникът му от Маломир вече е задържан. Крадецът е имал и други криминални деяния.

На 27 февруари в полицията е бил подаден сигнал за извършването на взломна кражба от частен имот в селото, от където са задигнати са крупна сума и вещи. Те установили, че че след взломяването на 3 врати и метална каса е извършена кражба за над четиридесет хиляди лева, хладилник, декодер за телевизор, ъглова спалня с матраци, 2 DVD плейъра, 6 тонколони, тоалетка, надуваемо легло и други вещи. Веднага провели действия под наблюдението на елховската прокуратура. Извършели претърсване на имоти на територията на общините Елхово, Тунджа и Стралджа. Събрали много вещественни доказателства,част от криминализирани предмети и пари, както и други предмети, които са послужили за извършване на престъплението. Установили, че то е било извършено от 33-годишен борисовец, който е криминално проявен и осъждан. Свидетели по случая са разпитвани пред съдия и като негов съучастник вече е задържан 46-годишен мъж от ямболското село Маломир.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 5, 2016 07:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.