Издирват борисовец за взломна кражба за над 40 000 лева

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 5, 2016 07:17

Издирват борисовец за взломна кражба за над 40 000 лева

Акценти

  • Полицаите уставовили, че след взломяването на 3 врати и метална каса е извършена кражба за над четиридесет хиляди лева, хладилник, декодер за телевизор, ъглова спалня с матраци, 2 DVD плейъра, 6 тонколони, тоалетка, надуваемо легло

Свързани публикации

Трийсет и три годишният К. М., жител на елховското село Борисово е обявен за издирване след извъшването на кражба за над 40 000лв. в селото. След извършването на деянието той се е укрил, но съучастникът му от Маломир вече е задържан. Крадецът е имал и други криминални деяния.

На 27 февруари в полицията е бил подаден сигнал за извършването на взломна кражба от частен имот в селото, от където са задигнати са крупна сума и вещи. Те установили, че че след взломяването на 3 врати и метална каса е извършена кражба за над четиридесет хиляди лева, хладилник, декодер за телевизор, ъглова спалня с матраци, 2 DVD плейъра, 6 тонколони, тоалетка, надуваемо легло и други вещи. Веднага провели действия под наблюдението на елховската прокуратура. Извършели претърсване на имоти на територията на общините Елхово, Тунджа и Стралджа. Събрали много вещественни доказателства,част от криминализирани предмети и пари, както и други предмети, които са послужили за извършване на престъплението. Установили, че то е било извършено от 33-годишен борисовец, който е криминално проявен и осъждан. Свидетели по случая са разпитвани пред съдия и като негов съучастник вече е задържан 46-годишен мъж от ямболското село Маломир.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 5, 2016 07:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама