И вторият хасковски град падна

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 12, 2007 19:37

Акценти

  • На 14.04.2007 г. отборът на "Бенковски" - деца гостува на ФК"Граничар" - Свиленград.

Свързани публикации

Ана Зидарова

В поредния кръг от футболното първенство за деца отборът на „Бенковски“ посрещна отбора на „Асти 2001“ и го надигра на собствен терен. Мачът беше много оспорван. На целия терен се водеше борба за първа топка, като на моменти личеше желанието и на двата отбора да спечелят мача. Първи се възползва отборът на домакините, като след една контраатака Асен Деянов откри резултата. Така завърши и първото полувреме без сериозни заплахи и пред двете врати. През второто полувреме гостите се опитаха да наложат по-бързо темпо и на моменти успяваха, но до гол не достигнаха благодарение на перфектната игра на вратаря Живко Тодоров, който спаси 4-5 чисти голови положения. В последните 10 минути последва силна контраатака на „Бенковски“ и последва второ точно попадение на Асен Деянов. В последните няколко минути малките футболни надежди не позволиха на своите гости от Хасково да реализират гол и срещата завърши 2:0. Треньорът Г. Тенев е доволен от развитието на младите футболисти и се надява този напредък да продължи и за в бъдеще.
Състав на „Бенковски“: Ж. Тодоров, Ж. Тенчев, М. Асенов, К. Димитров, З. Горанов /к/, Ст. Господинов, Н. Атанасов, М. Живков, А. Деянов, Т. Каранейчев, Д. Пенков. Резерви: Г. Горанов, Н. Атанасов.
На 14.04.2007 г. отборът на „Бенковски“ – деца гостува на ФК“Граничар“ – гр. Свиленград. На 18.04.2007 г. от 16.00 ч. на стадион „Христо Ботев“ ще се изиграе приятелска среща между детските отбори на „Бенковски“ и „Димитровград“ за проверка игровата подготовка на по-малките футболисти.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 12, 2007 19:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама