Хулигани тормозиха елховлии край Биков мост в Ямбол

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 8, 2016 17:11

Хулигани тормозиха елховлии край Биков мост в Ямбол

Акценти

  • След втория предотвратен по чудо сблъсък водачът на елховския автомобил му направил забележка да внимава като шофира
  • Полицията предупредила с протокол двамата водачи

Свързани публикации

На два пъти в един и същ ден застрашил  живота на пътниците в пътуващ елховски автомобил из улиците на Ямбол водачът на лек автомобил У 11 17 – АР. Това твърдят потърпевши и разказват ситуациите, от които са много обедпокоени.

На 5 март в ранните следобедни часове 26 -годишен елховлия се движел с автомобила си из Ямбол. В колата, освен него пътували и две жени. На два пъти на косъм успял да удари спирачките за да избегне удара на движещия се в отсрещното платно срещу него друг автомобил. Според него водачът на опасната кола карал като бесен и правил резки необмислени маневри с които създавал предпоставки за инциденти поради интензивния автомобилен поток през почивния ден в Ямбол. След втория предотвратен по чудо сблъсък водачът на елховския автомобил му направил забележка да внимава като шофира. Двамата шофьори се разминали и продължили по пътя си. Елховлии били поели вече към родния си град, за да се приберат. Веднага след това обаче водачът на другия автомобил настигнал елховското БМВ и изпреварвайки го от дясната страна му отрязъл пътя принуждавайкиго да спре. Последвали закани, удар по огледалото, което било пречупено, закани. На молбата да напусне автомобила, тъй като се надвесил заканително през прозорица и да изчака полицията последвали предизвикателни закани ”Извикайте я, какво ще ми направите”. Потърпевшият набрал 112 е запачнали да изчакват органите на реда. През това време нападателят влязъл в автомобила си и доста време говорил по телефона. Последвало спиране на друга кола, вероятно на негов човек с регистрацинонен номер У 4094-АМ, който след кратък разговор между двамата се отправил към елховското БМВ. Поставяйки важно ръце на кръста той се надвейсил над водача през стъклото му и направил опити да се саморазправя. Спрял се обаче от факта, че видял и други по възрастни хора в автомобила и се задоволил със закани. Чак след това, след забележително забавяне пристигнала порлицейска кола с двама служетели на реда. Причинителят на цялата конфликтна ситуация започнал да лъже пред тях, че той е извикал полицията. Аверът му пък твърдял, че е карал зад тях и колите се надпреварвали. По настояване на пътниците той също е бил предупреден да не се саморазправя, защото няма никаква гаранция, че продължавайки пътя си към Елхово някъде някой няма да им отреже отново пътя.

Цялата случка приключила само с предупредителни протоколи на водачите на двата автомобила. Обяснено било на пътниците да не ровят много, защото щели да бъдат разследвани от полицията. Те обаче се питат защо защо не е била взета проба за алкохол, нито пък за наркотици, тъй като по всичко личало агресивното поведение на водача и на приятеля му.

Предвид хулиганските прояви по пътищата на страната, за които пишат централните медии, пътниците от Елхово са много разтревожени от създалата се ситуация защото са очаквали по адекватна защита от страна на полицията.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 8, 2016 17:11
Напиши коментар

4 Коментара

  1. екс март 10, 12:10

    затова ще си стоите на село или ако ви се наложи случайно да излезете в града няма да превъртате и да се правите на гамени

    Отговори на този коментар
  2. Daniel март 10, 08:19

    na men da mi presechat patq she da im napulnq glavite s gramotevici !!!

    Отговори на този коментар
  3. потърпевш март 8, 20:24

    Мутрите отново са на пътя . Върнахме се 20 години назад когато ни тормозиха

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама