“Герганин извор” взе дербито на XII кръг в ОФГ

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 17, 2018 17:07

“Герганин извор” взе дербито  на XII кръг в ОФГ

Отборът на “Герганин извор” победи тимът на „Любимец – 2018“ с 4:3. Мачът се игра в събота, 10 ноември, на терена на своя стадион „Бисер Арена“, пред около 150 зрители. Още в самото начало на срещата си пролича, че мачът ще е интересен, тъй като играта бе доста открита. Домакините след 10 минути игра вдигнаха темпото и закономерно до 23 минута отбелязаха 2 гола, дело на Ангел Балабанов и Пламен Пейков – Бамзи.
До края на първата част последва отпускане в редиците на „Белия балет“, което доведе до изравняване на резултата.
Второто полувреме също започна със слаба игра на домакините, което доведе и до нов гол в 50-мин в тяхната врата. Той подейства като студен душ на момчетата на Петър Вълчев – Каката, които до края на мача бяха пълновластни господари на терена .
Герой на „Герганин извор“ се превърна диаманта в селекцията им Ангел Балабанов, който отбеляза два гола, след перфектни негови солови акции, които дадоха повод на феновете да го оприличават с младата звезда на световния футбол Килиан Мбакпе.
„Хеброс – 1921“ Харманли победи отбора на „Бенковски“ като гост с 0:3. Мачът бе напълно равностоен през първото полувреме, но във втората част в разстояние от 8 минути опитните играчи на тима успяха да отбележат три безотвени гола във вратата на своите домакини. Голмайстори са Александър Желязков, Валентин Георгиев и играещия треньор Теодор Нейков.
Контузии извадиха от състава на домакините основния защитник Мирослав Халачев и бързия нападател Даниел Ганев.
В друг мач от XII кръг на ОФГ – Хасково „Свиленград – 1921 II“ победи „Стамболово“ с 6:1, а „Топлика“ се наложи над „Раковски“ с 3:2.
Отборът на „Тунджа“ загуби от „Любимец- 2000“ с 1:4, след което момчетата на Наско Сталев се измъкнаха пред своя градски опонент „Любимец – 2018“ и вече са 5-ти в класирането с две точки аванс и предстоящ мач с “Бенковски”.

Салгадо | Снимка: Гавраил Славов от тача „Бенковски“ 0х3 „Хеброс- 1921“: 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 17, 2018 17:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама