Две хасковски фирми правят ремонти в Любимец

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 17, 2018 09:01

Две хасковски фирми правят ремонти в Любимец

Хасковски фирми извършват ремонти дейности в община Любимец. Дружество „Аква – 3“ ремонтира четвъртия етаж на болницата. То бе единствения кандидат в обществената поръчка на стойност 79 920 лева.
През това лято строителите подмениха амортизираните ВиК и ел. инсталации, смениха дограмата, напраха цялостен ремонт на стаите. Някои от тях вече разполагат със собствени санитарни възли и всичко необходимо за лечение и рехабилитация на деца с церебрална парализа, на пациенти преживели инсулт, инфаркт.
В проекта за подновяване на сградата на болницата е предвидено да се направи и основен ремонт на общите санитарните възли на 2-ри етаж, където се намират кабинетите на семейните лекари, на един лекарски кабинет на същия етаж, както и цялостно шпакловане и боядисване на стълбищните клетки и коридори от първи до пети етаж на сградата.
Дружеството „Аква – 3“ трябва да извърши ремонта за 45 дни, а гаранционния срок е 5 години.
Друга хасковска фирма „Европът – 2005“ ще ремонтира улиците в Любимец. Дружеството бе единствения участник в обществената поръчка и я спечели с максимален брой точки. Строителните работи са за 4 116 000 лева, с ДДС като за авторски надзор са 5 000.
Срокът за изпълнение на строително-монтажни работи – 366 календарни дни.
Точното наименование на проекта е „Реконструкция на улици и благоустрояване междублокови пространства (тротоари, бордюри и пътни настилки) в гр. Любимец, област Хасково”. Парите са Оперативна програма.

„Аква 3“ ООД е със седалище Хасково, ул. „Козлодуй“ №14, Собственици са Михаил Райчев Александров с 2 500 000 лв. и Боян Зафиров Бузов, с 2 500 000 лв.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 17, 2018 09:01
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Царимир ноември 17, 18:01

    Как смята Дружеството „Аква – 3“ трябва да извърши ремонта за 45 дни, а гаранционния срок е 5 години 😀

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама