Галина Демирева открива сезона сред елита на Слънчев бряг

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 14, 2007 04:40

Галина Демирева открива сезона сред елита на Слънчев бряг

Акценти

  • Вестник "Харманлийски НОВИНИ", бр. 27 (230), година V, 13-19 юли 2007

Свързани публикации

Харманлийката Галина Демирева – ,,Мис Талант“ (Мiss Talent) и втора в ,,Мис Европа Джуниър („Miss Europe junior open“) за 2006 г. бе сред специалните гости, поканени от Съюза на собствениците в Слънчев бряг и община Несебър за откриването на лято 2007. Официалният старт на летния сезон бе даден на 16 юни (събота) в 4-звездния хотел „Маджестик“, който бе домакин на тържеството на 400 човека.
За вестника Галина разказа, че на тържеството са присъствали министри, депутати, областният управител на Бургас, кметове, журналисти, хотелиери, ресторантьори.
Лично сливенският митрополит е отслужил тържествен водосвет за здраве, благополучие и добър туристически сезон.
Водещ на партито е бил Драго Драганов, който също така е изпълнил и няколко песни. Сред другите изпълнители в програмата е бил и звездата на българската естрада Васил Найденов, който е пял горещи летни хитове. Включили са се и Ани Лозанова и “Трамвай №5”.
Миналогодишната „Miss Europe junior“ е впечатлена и от зрелищните фойерверки, озарили в разгара на купона небето над хотел „Маджестик“. Зарята е продължила десет минути и буквално е спряла дъха на гостите. Накрая всички са изпели хита „Моя страна, моя България“.
Заедно с Галина на престижното събитие е присъствала и Ленка Налбантова – председател на агенцията „Слънчева мода“, която организира конкурса „Miss Europe junior – Bulgaria“. На грандиозния купон Галина и шефката на агенцията са осъществили много контакти, дали са широка гласност на предстоящия кастинг и са осигурили спонсори на проявата. Нашето момиче се надява чрез страниците на вестника повече харманлийки да научат за него и да се включат.
Кастингът „Miss Europe junior – Bulgaria“ ще се проведе в Слънчев бряг на 15 юли (неделя) от 14,00 ч. в хотелски комплекс „Колизео“. Победителката ще представя страната ни в конкурса „Miss Europe junior open“, който традиционно се провежда в Чехия. Преди това кандидатките за приза ще имат няколкодневна подготовка в известна морска дестинация. Агенцията е кандидатствала подготвителния период да бъде на българското Черноморие, но все още няма яснота къде ще е.
Тази година Галина ще бъде в журито. В него ще има още стилист, хореограф и фотограф, а председател ще бъде шефката на агенцията – Ленка Налбантова.
В кастинга могат да участват момичета на възраст от 15-20 години. Основните критерии при оценяването са: красота, комуникативност, чувство за хумор и артистичност.
Момичетата трябва да бъдат неомъжени, без деца, с височина минимум 168 см, трябва да имат българско гражданство, с постоянно жителство в България, да говорят английски, да владеят PC и интернет. Трябва да носят за кастинга: обувки на висок ток (поне 5 см); бански костюм; костюм или реквизит за свободна дисциплина; професионален бук (ако имат).

H_381U1812[1] H_381U3782[1]

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 14, 2007 04:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама