Ерджан Юсуф се закле като кмет на община Маджарово

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 10:42

Ерджан Юсуф се закле като кмет на община Маджарово

Ерджан Юсуф положи клетва като кмет на община Маджарово. Това стана на тържествената церемония в присъствието на областния управител д-р Стефка Здравкова. Клетва положиха и новоизбраните общински съветници.
За председател на ОбС бе избран Милен Иванов, който досега бе заместник – кмет. За него гласуваха 6 съветници, от общо 11.
Председателят на Общинската избирателна комисия Динко Маринов Стоев връчи удостоверенията и на избраните съветници и кметове на селата, където се проведоха избори. Зелиха Кязим Хасан ще е кмет на село Долни Главанак, Сейдахмед Мехмед – на Долно Съдиево, а Шюкри Селим Камбер – на Тополово.
В местния 11-членен парламент ДПС имат петима съветници – Алятин Шакир, Кязим Салим, Недретин Нури, Ферад Мустафа и Фикрет Хабил.
ГЕРБ имат трима – Атанас Атанасов, Милен Иванов и Николай Атанасов.
„Новото време“ е с трима: Димитрина Димитрова, Димитър Стоянов и Димо Митрев Димов.
На края на първото заседание един от присъстващите граждани – Петър Петров, пожела на новите кметове и общински съветници да бъдат по-близо до хората, за да решават техните проблеми.
Ерджан Юсуф е областен координатор на ДПС. Два последователни мандата той бе председател на ОбС и един като заместник-кмет.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 10:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама