Ерджан Юсуф се закле като кмет на община Маджарово

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 10:42

Ерджан Юсуф се закле като кмет на община Маджарово

Ерджан Юсуф положи клетва като кмет на община Маджарово. Това стана на тържествената церемония в присъствието на областния управител д-р Стефка Здравкова. Клетва положиха и новоизбраните общински съветници.
За председател на ОбС бе избран Милен Иванов, който досега бе заместник – кмет. За него гласуваха 6 съветници, от общо 11.
Председателят на Общинската избирателна комисия Динко Маринов Стоев връчи удостоверенията и на избраните съветници и кметове на селата, където се проведоха избори. Зелиха Кязим Хасан ще е кмет на село Долни Главанак, Сейдахмед Мехмед – на Долно Съдиево, а Шюкри Селим Камбер – на Тополово.
В местния 11-членен парламент ДПС имат петима съветници – Алятин Шакир, Кязим Салим, Недретин Нури, Ферад Мустафа и Фикрет Хабил.
ГЕРБ имат трима – Атанас Атанасов, Милен Иванов и Николай Атанасов.
„Новото време“ е с трима: Димитрина Димитрова, Димитър Стоянов и Димо Митрев Димов.
На края на първото заседание един от присъстващите граждани – Петър Петров, пожела на новите кметове и общински съветници да бъдат по-близо до хората, за да решават техните проблеми.
Ерджан Юсуф е областен координатор на ДПС. Два последователни мандата той бе председател на ОбС и един като заместник-кмет.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 10:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.