Диана Овчарова обеща работа с повече енергия, смелост и воля за Ивайловград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 06:42

Диана Овчарова обеща работа с повече енергия, смелост и воля за Ивайловград

„И ако днес можем да заявим, че имаме повече енергия, повече смелост и воля да работим за Ивайловград, то е защото с екипа ми сме окуражени от вашата воля и решителност, от вашия вот на подкрепа, който получихме! Знаем, че можем и не намираме причина да не успеем!”, каза кметът на община Ивайловград Диана Овчарова. Тя положи клетва за трети път като градоночалник на Ивайловград пред д-р Стефка Здравкова, изпълняваща длъжността областен управител на област Хасково.
Събитието се състоя в читалище „Пробуда 1914”. На него бе проведено заседание на новоизбрания ОбС. Преди това клетва положиха и 13-те съветници – 9 от ГЕРБ, 3 от „БСП за България“ и 1 от ДПС. Председателстващ бе общинският съветник Златил Хаджиев. Чрез тайно гласуване за председател на Общински съвет – Ивайловград, с 10 гласа „за”, в 13-членния ОбС, бе избран Калин Митрев. „Надявам се в бъдещата си съвместна работа да загърбим личните си пристрастия и да направим така, че след 4 години гражданите на община Ивайловград да кажат, че ние сме били най-добрият екип.”, сподели в своето слово новият шеф на общинските съветници.
Клетва положиха избраните кметов: на Белополци – Шюкрие Реджеб Исмаил, на Железино – Анифе Ахмед Ълдъз и на Планинец – Неврие Юсеин Юсеин, които обещаха да работят в интерес на гражданите на общината.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 06:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама