Диана Овчарова обеща работа с повече енергия, смелост и воля за Ивайловград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 06:42

Диана Овчарова обеща работа с повече енергия, смелост и воля за Ивайловград

„И ако днес можем да заявим, че имаме повече енергия, повече смелост и воля да работим за Ивайловград, то е защото с екипа ми сме окуражени от вашата воля и решителност, от вашия вот на подкрепа, който получихме! Знаем, че можем и не намираме причина да не успеем!”, каза кметът на община Ивайловград Диана Овчарова. Тя положи клетва за трети път като градоночалник на Ивайловград пред д-р Стефка Здравкова, изпълняваща длъжността областен управител на област Хасково.
Събитието се състоя в читалище „Пробуда 1914”. На него бе проведено заседание на новоизбрания ОбС. Преди това клетва положиха и 13-те съветници – 9 от ГЕРБ, 3 от „БСП за България“ и 1 от ДПС. Председателстващ бе общинският съветник Златил Хаджиев. Чрез тайно гласуване за председател на Общински съвет – Ивайловград, с 10 гласа „за”, в 13-членния ОбС, бе избран Калин Митрев. „Надявам се в бъдещата си съвместна работа да загърбим личните си пристрастия и да направим така, че след 4 години гражданите на община Ивайловград да кажат, че ние сме били най-добрият екип.”, сподели в своето слово новият шеф на общинските съветници.
Клетва положиха избраните кметов: на Белополци – Шюкрие Реджеб Исмаил, на Железино – Анифе Ахмед Ълдъз и на Планинец – Неврие Юсеин Юсеин, които обещаха да работят в интерес на гражданите на общината.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 11, 2019 06:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.