Емилия Масларова замени Михаил Лисков като председател на областното БСП

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 20, 2017 16:46

Емилия Масларова замени Михаил Лисков като председател на областното БСП

Акценти

 • Емилия Масларова е член на тополовградската партийна организация.

Свързани публикации

Емилия Масларова бе избрана на областен председател на социалистите в Хасково. Гласуването стана в понеделник, 19 юни, в късния следобед в Хасково на заседание на Областния съвет на червената партия. На него досегашният шеф Михаил Лисков подаде оставка. Тя му бе поискана от 13 члена на Съвета, а една от причините е, че не е направил добра организация на последните избори за Народно събрание, където е имало възможност за по-добри резултати.
Една трета от членовете на целия Областен съвет, в подписката си настояваха още миналия месец да се свика извънредно заседание и да се смени господин Лисков, но заради процедурни хватки то не се състоя.
Господин Лисков, който социалистите определяха като най-успешния кмет в областта, не получи място и в листата за кандидат– народни представители. Той настояваше да е втори в нея, но при гласуването получи рекордно малко гласове. След разгромяващата загуба той се отказа да участва в тези избори.
Ползващият се с нисък авторитет харманлиец, засега остава като председател на общинската структура в Града на Белоногата.
Миналия месец Михаил Лисков и Минка Русева уведомиха партийната организация на Хармани, че му от Съвета му искат оставката. И двамата изразиха становище, че са против това.
Емилия Масларова е член на тополовградската организация на БСП. Многократно е избирана за депутат, а при Сергей Станишев бе и социален министър.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 20, 2017 16:46
Напиши коментар

4 коментара

 1. МЕЧ юни 21, 09:10

  А бе тези нали нещо говореха за промяна. Това ли са им новите кадри? Толкова ли нямат млади, свестни и неопетнени хора?

  Отговори на този коментар
 2. бай хой юни 20, 21:55

  Ползващият се с нисък авторитет харманлиец.а кой ви оправи инфраструктурата на града

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.