Емилия Масларова замени Михаил Лисков като председател на областното БСП

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 20, 2017 16:46

Емилия Масларова замени Михаил Лисков като председател на областното БСП

Емилия Масларова бе избрана на областен председател на социалистите в Хасково. Гласуването стана в понеделник, 19 юни, в късния следобед в Хасково на заседание на Областния съвет на червената партия. На него досегашният шеф Михаил Лисков подаде оставка. Тя му бе поискана от 13 члена на Съвета, а една от причините е, че не е направил добра организация на последните избори за Народно събрание, където е имало възможност за по-добри резултати.
Една трета от членовете на целия Областен съвет, в подписката си настояваха още миналия месец да се свика извънредно заседание и да се смени господин Лисков, но заради процедурни хватки то не се състоя.
Господин Лисков, който социалистите определяха като най-успешния кмет в областта, не получи място и в листата за кандидат– народни представители. Той настояваше да е втори в нея, но при гласуването получи рекордно малко гласове. След разгромяващата загуба той се отказа да участва в тези избори.
Ползващият се с нисък авторитет харманлиец, засега остава като председател на общинската структура в Града на Белоногата.
Миналия месец Михаил Лисков и Минка Русева уведомиха партийната организация на Хармани, че му от Съвета му искат оставката. И двамата изразиха становище, че са против това.
Емилия Масларова е член на тополовградската организация на БСП. Многократно е избирана за депутат, а при Сергей Станишев бе и социален министър.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 20, 2017 16:46
Напиши коментар

4 Коментара

  1. МЕЧ юни 21, 09:10

    А бе тези нали нещо говореха за промяна. Това ли са им новите кадри? Толкова ли нямат млади, свестни и неопетнени хора?

    Отговори на този коментар
  2. бай хой юни 20, 21:55

    Ползващият се с нисък авторитет харманлиец.а кой ви оправи инфраструктурата на града

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама