Еленчето на Дядо Коледа дойде при децата на ЦДГ „Детство“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2006 07:56

Еленчето на Дядо Коледа дойде при децата на ЦДГ „Детство“

Еленчето на Дядо Коледа и самият той дойдоха в детска градина ,,Детство“ – Симеоновград, малко преди светлия християнски празник. Така всъщност бе озаглавена новогодишната постановка, с която учителският колектив реши да посрещне Коледа. Артистите гостуваха по покана на директорката на детската градина в квартал ,,Злати дол“ , Надя Мирчева.
За малките палавници хасковската трупа ,,Дани и Деси“ бяха подготвили приятно и незабравимо коледно тържество. Високият професионализъм на актьорите и интересният сюжет завладяха децата и те със затаен дъх следяха всяко движение на дядо Коледа и неговото еленче.
След представлението добрият старец изпълни своята мисия. Той седна до красиво украсената елха и започна да раздава на възпитаниците на детската градина подаръци. Те от своя страна му показаха какво бяха подготвяли седмици преди празника, като пяха песнички и рецитираха стихчета, посветени на Дядо Коледа и разбира се на неговите първи помощници – Снежанка и джуджетата.
В продължение на час и половина деца и родители се забавляваха на приятното коледно тържество, за което се бяха положили много труд учителите от детската градина.
А актьорите от хасковската трупа ,,Дани и Деси“ отдавна са приятели на детска градина в кв. „Злати дол“ – ,,Детство“. Те идват тук от десетина години и винаги са добре приети със своите постановки, които много прецизно подбират, защото знаят, че децата са най-чувствителната и най-благодарната публика. Някои от по-големите малчугани вече познават артистите и много им се радват, като ги видят.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2006 07:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.