Еленчето на Дядо Коледа дойде при децата на ЦДГ „Детство“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2006 07:56

Еленчето на Дядо Коледа дойде при децата на ЦДГ „Детство“

Еленчето на Дядо Коледа и самият той дойдоха в детска градина ,,Детство“ – Симеоновград, малко преди светлия християнски празник. Така всъщност бе озаглавена новогодишната постановка, с която учителският колектив реши да посрещне Коледа. Артистите гостуваха по покана на директорката на детската градина в квартал ,,Злати дол“ , Надя Мирчева.
За малките палавници хасковската трупа ,,Дани и Деси“ бяха подготвили приятно и незабравимо коледно тържество. Високият професионализъм на актьорите и интересният сюжет завладяха децата и те със затаен дъх следяха всяко движение на дядо Коледа и неговото еленче.
След представлението добрият старец изпълни своята мисия. Той седна до красиво украсената елха и започна да раздава на възпитаниците на детската градина подаръци. Те от своя страна му показаха какво бяха подготвяли седмици преди празника, като пяха песнички и рецитираха стихчета, посветени на Дядо Коледа и разбира се на неговите първи помощници – Снежанка и джуджетата.
В продължение на час и половина деца и родители се забавляваха на приятното коледно тържество, за което се бяха положили много труд учителите от детската градина.
А актьорите от хасковската трупа ,,Дани и Деси“ отдавна са приятели на детска градина в кв. „Злати дол“ – ,,Детство“. Те идват тук от десетина години и винаги са добре приети със своите постановки, които много прецизно подбират, защото знаят, че децата са най-чувствителната и най-благодарната публика. Някои от по-големите малчугани вече познават артистите и много им се радват, като ги видят.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 25, 2006 07:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама