ДЗЗД и ЕТ предлагат ремонт за 3 млн. лв.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 9, 2020 06:32

ДЗЗД и ЕТ предлагат ремонт за 3 млн. лв.

Акценти

  • Вестник "Сакарнюз", #33/917, 4-10 септеври. Излиза всеки петък в общините Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Маджарово, Ивайловград

Свързани публикации

Двама кандидати са подали документи за участие в обществената поръчка за ремонт на горски пътища в община Симеоновград. До 3 август, когато бе крайният срок, в ОбА са постъпили оферти от две фирми.
Първата е от дружество по Закона за задълженията и договорите (ДЗЗД) „Съмър уърк“ от София, ул. „Шар планина“ 27, ап. 10. В него са двама участници с равни дялове. Единият е „Сатпро“ ООД, от София, район Възраждане“, ул. „Шар планина, “№ 27, ап. 10, представлявано от Красимир Лазаров Кирилов и Ангел Иванов Ангелов, а другият е „Марибор строй“ ЕООД от Неделино, ул. „Александър Стамболийски“, № 36, представлявано от Борислав Беширов.
Първото дружество ще изпълнява дейности по управление, координация и администриране на договора с Общината и ще оказва съдействие при подготовката и осигуряването на необходимите документи.
Другият участник ще се занимава с всички видове строителни дейности, осигуряване на материали и оборудване, логистична и складова дейност, финансово и техническо обезпечаване, организация и оборудване на строителната площадка,
Друг участник в надпреварата е ЕТ „Гарант – Тодор Костадинов – Петър Петров, с. Минерални бани, ул. „Липа“ 12.
Комисията, след като е разгледала документите, определила срок от 5 работни дни на участниците да представят нови ЕЕДОП и/или други документи.
Обществената поръчка е на стойност 2 330 000 лева без ДДС. Финансира се от Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 9, 2020 06:32
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама