Две фирми с оферти за доставка на медицинско оборудване

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 18, 2020 12:06

Две фирми с оферти за доставка на медицинско оборудване

Две фирми са подали документи за доставка на медицинско оборудване на „МБАЛ – Харманли“ ЕООД. Това е втората по-ръчка по проект на Общината по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020“.
До 6 януари, когато бе крайният срок, дружествата, които са внесли оферти, са „Медсис“ за позиция 2 и „Елепак лизинг“ за позиция 1 и 3.
По първата позиция е включена доставка, монтаж и обучение на персонала за работа със стационарно устройство за рентгенови снимки и с уред за мамография.
Втората е за доставка и регистрация на специализирано превозно средство – линейка тип „Б“
Под № 3 се включва обучение на персонала за работа с 3-канален електрокардиограф, перфузори, доставка и монтаж на пулсова оксиметрия, операционна лампа, преносима аспирационна помпа за ОАИЛ, вакуумна помпа, инфузионна помпа, спирометър, електрическо родилно легло, кувьоз, реанимационна маса за новородени, преносим цветен ултразвук, електрокоагулатор, ЕКГ устройство, монитори, детско легло, бебешко легло (легло за новородени), нощни шкафчета, стойка за интравенозна инфузия.
Първата поръчка бе със срок 22 март 2019 г. С нея не бяха определени доставчици на цялото необходимо оборудване, наложи са да се направи втора.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 18, 2020 12:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама