БСП започва проект „Разговори за Свиленград“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 11, 2017 20:36 Updated

БСП започва  проект „Разговори за Свиленград“

БСП – Свиленград откриха клуб на централната улица, където ще осъществяват проект „Разговори за Свиленград“. В понеделник те свикаха пресконференция, където лидерът Георги Илиев даде подробности за начинанието. „Преди няколко месеца се роди тази идея да изнесе работата на БСП на по-централно място, за да може политиката, която прави партията на централно нива, да се трансформира на местно. Това получи подкрепа на нашите депутати Виолета Желева и Никола Динков, от нашия областен председател Емилия Масларова, от нашите млади социалисти Христо Коларов, Христо Добрев, Георги Бекяров, Стамо Димитров, от нашите по-опитни другари като Христо Щерев и председателите на основни партийни организации, от нашите коалиционни партньори, нашите общински съветници.
Идеята БСП да излезе на главната улица ги зарадва, за да може това, което прави и предлага, да е пред погледа на нашите съграждани.
Наехме помещение на приличен наем и решихме да кръстим проекта „Разговори за Свиленград“. Всеки да има възможност, това което мисли и говори с приятели и в семейството, да го споделя и с нас. И да видим какво мислим всички, най-вече за настоящето на Свиленград, има ли нещо, което ни харесва, или ни разделя и да мислим всички заедно”, обобщи той.
Съобщи, че до края на годината ще направят приемни на народните представители, а съветниците по определен график ще бъдат тук.
„Ще помогна с една инициатива, която ще бъде полезна”, каза депутата Никола Динков. „Мисля да съберем архитекти, инженери, строителни техници, които са участвали в изграждането на Свиленград, за да обсъдят проблемите и бъдещото развитие, какъв поглед имат те и какво е най-добре да се развива.“
Емилия Масларова, областен председател на БСП, одобри намеренията на местното ръководство тяхнато политика да има повече разгласа сред хората. Увери, че е кадемлийка и предрече успех на начинанието на социалистите в граничния град.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 11, 2017 20:36 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама