БСП – Харманли иска отлагане на заседанието на ОбС – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 23, 2020 14:53

БСП – Харманли иска отлагане на заседанието на ОбС – Харманли

Акценти

  • Те са изпратили писмо до председателя на ОбС - Харманли

От БСП – Харманли са изпратили предложение на председателя на ОбС – Харманли, за отмяна на заседанието, предвидено за сряда, 25 март. То е от Диляна Комитова, председател на групата съветници на Коалиция „БСП за България“. По-долу предлагаме текста на предложението.

Уважаеми господин Председател,

Във връзка с епидимичната обстановка в Република България и във връзка със заповед № РД-01-131/17.03.2020 г. и Заповед № РД-01-143/ 20.03.2020 г. на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, както и с препоръките на НСОРБ от 16.03.2020 г. предлагам отмяна на заседанията на постоянните комисии на ОбС – Харманли и отмяна на редовната сесия на ОбС – Харманли, насрочена за 25.03.2020 година.
С настоящото предложение изразявам мнението и на останалите членове на групата съветници на Коалиция „БСП за България“ в ОбС – Харманли, които също подкрепят предложението за отлагане на заседанията на ПК на ОбС – Харманли и отмяна на редовната сесия на ОбС – Харманли, насрочена за 25.03.2020.

Вярвам, че в името на здравето на нашите съграждани ще приемете нашето предложение!

С уважение: Диляна Комитова, председател на групата съветници на Коалиция „БСП за България“ в ОбС – Харманли.

„Не можем да отложим заседанието, защото трябва да вземем важни решения. Ако не го направим навреме, ще блокираме работа на Общината“ , е оттоворът на Иван Димитров, председател на ОбС – Харманли.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 23, 2020 14:53
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Антон март 23, 20:21

    Когато ходихте на Шипка не се страхувахте и най-безотговорно подведохте толкова много хора ! Сега си сложете маски, дезифектанти и работете в полза роду!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама