Бронзов медал за танцьорите от „Енерджи“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2007 15:59

Бронзов медал за танцьорите от „Енерджи“

С медал се завърнаха децата от танцова формация „Енерджи“, с художествен ръководител Лидия Митрева. Те участваха на националния форум „Орфеева дарба“ в София, провел се от 31 март до 2 април. Групата от ЦРДМ-Харманли участва в ІІІ-та възрастова група – от 11-14 години, категория – любители, второ направление – модерни и характерни танци.
Според регламента на конкурса харманлийската формация е представила два танца – „Мажоретки“ и „Хип-хоп“. Последният е съвсем нов и в Харманли са го виждали само родителите на децата от групата.
Общо на форума с този раздел са участвали 22 колектива от цялата страна, разделени на две групи. Организаторите са дали предимство на тези, които са били само за един ден, като са се съобразили с Наредба №2 за организиране и провеждане на детски и ученически отдих и туризъм, според която пътуванията се извършват само до 20,00 часа.
След като изиграли танците си, децата са си тръгнали и едва след два дни са разбрали, че изпълненията им са оценени с бронзово отличие. Ръководителката им – г-жа Лидия Митрева сподели, че в групата е имало и по-малки участнички – 10-годишни, но всички са играли много добре. Танците явно са допаднали и на тричленното жури, което след прослушването на всички участници е класирало харманлийци в челната тройка.
Тази седмица пристигна дипломът и бронзовият медал за отличното им представяне, заедно с грамота, която всеки участник в конкурса е получил.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2007 15:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.