Бронзов медал за танцьорите от „Енерджи“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2007 15:59

Бронзов медал за танцьорите от „Енерджи“

С медал се завърнаха децата от танцова формация „Енерджи“, с художествен ръководител Лидия Митрева. Те участваха на националния форум „Орфеева дарба“ в София, провел се от 31 март до 2 април. Групата от ЦРДМ-Харманли участва в ІІІ-та възрастова група – от 11-14 години, категория – любители, второ направление – модерни и характерни танци.
Според регламента на конкурса харманлийската формация е представила два танца – „Мажоретки“ и „Хип-хоп“. Последният е съвсем нов и в Харманли са го виждали само родителите на децата от групата.
Общо на форума с този раздел са участвали 22 колектива от цялата страна, разделени на две групи. Организаторите са дали предимство на тези, които са били само за един ден, като са се съобразили с Наредба №2 за организиране и провеждане на детски и ученически отдих и туризъм, според която пътуванията се извършват само до 20,00 часа.
След като изиграли танците си, децата са си тръгнали и едва след два дни са разбрали, че изпълненията им са оценени с бронзово отличие. Ръководителката им – г-жа Лидия Митрева сподели, че в групата е имало и по-малки участнички – 10-годишни, но всички са играли много добре. Танците явно са допаднали и на тричленното жури, което след прослушването на всички участници е класирало харманлийци в челната тройка.
Тази седмица пристигна дипломът и бронзовият медал за отличното им представяне, заедно с грамота, която всеки участник в конкурса е получил.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2007 15:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама