Благодарност от директора на ДЛС – Тополовград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 15, 2016 16:41

Благодарност от директора на ДЛС – Тополовград

Директорът на Държавно ловно стопанство /ДЛС/ – Тополовград, инж. Петър Петров, изказва своята голяма благодарност към тези служители и работещи в стопанството, които активно се включиха в борбата срещу големите пожари през лятото. Със смелостта и себеотрицанието, с което буквално се хвърлиха в гасенето на опасните и бързо разпространяващи се пожари, те помогнаха да се спре безпощадният огън и да се предотврати опасността за още по-големи щети и загуби в горския и ловен фонд, както и да се спасят жителите и домовете им от селата в обсега на огнената стихия.
„Благодаря ви, колеги, за всеотдайността и отговорността“, казва още инж. Петров.
Той благодари и на всички екипи в системата на ЮИДП – Сливен, които отговорно се включиха в гасенето на пожарите, както и на екипите на пожарната, местното население и всички доброволци, без чиято помощ борбата с огъня в Сакар планина щеше да бъде още по-трудна.
Инж. Петров призовава всички ползватели на пасища и земеделски земи да бъдат изключително внимателни при ползването на техниката си и да избягват пожароопасните сезони за работа в земите си.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 15, 2016 16:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама