Безработни изготвят бизнес проекти

Руска Георгиева
От Руска Георгиева май 1, 2016 20:04

Безработни изготвят бизнес проекти

Акценти

  • Обучението включва и едномесечна практика в местни водещи фирми и завършва с Държавен изпит по бизнес проект по теория и практика.

Свързани публикации

Елховски безработни започнаха обучение по малък и среден бизнес в ДП БГЦПО в Пазарджик на 25 април. Обучението за сътрудници в малък и среден бизнес е в продължение на четири месеца. В него са включени около 15 безработни лица от различни градове на страната. Това е станало след насочване от местните Бюра по труда и предварителен подбор и одобрение.

Изучават се предмети пазарна икономика, информационни технологии, бизнес комуникации, счетоводство, икономика на предприятието, организация и управление на предприятието, борси и борсови операции, предприемачество и дребен бизнес, маркетинг, финанси, компютърна графика и презентации, бизнес проекти, компютърно счетоводство, делова кореспонденция, право,функционални приложни продукти.

Курсистите се научават да извличат необходимата информация за разработването на бизнес проекти за евентуалното стартиране на собствен бизнес и кандидатстване с него.

Обучението включва и едномесечна практика в местни водещи фирми и завършва с Държавен изпит по бизнес проект по теория и практика.

Сред преподавателите има и известни имена от Пловдивския университет като доктора по пазарна икономика Ваня Янева.

Обучението в БГЦПО става след подписан договор между директорката на елховското бюро по труда (БТ)Татяна Дюлгерова и безработните.

В края на обучението, след успешно положен изпит се издава свидетелство със снимки по европейските стандарти.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева май 1, 2016 20:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.