Безработни изготвят бизнес проекти

Руска Георгиева
От Руска Георгиева май 1, 2016 20:04

Безработни изготвят бизнес проекти

Акценти

  • Обучението включва и едномесечна практика в местни водещи фирми и завършва с Държавен изпит по бизнес проект по теория и практика.

Свързани публикации

Елховски безработни започнаха обучение по малък и среден бизнес в ДП БГЦПО в Пазарджик на 25 април. Обучението за сътрудници в малък и среден бизнес е в продължение на четири месеца. В него са включени около 15 безработни лица от различни градове на страната. Това е станало след насочване от местните Бюра по труда и предварителен подбор и одобрение.

Изучават се предмети пазарна икономика, информационни технологии, бизнес комуникации, счетоводство, икономика на предприятието, организация и управление на предприятието, борси и борсови операции, предприемачество и дребен бизнес, маркетинг, финанси, компютърна графика и презентации, бизнес проекти, компютърно счетоводство, делова кореспонденция, право,функционални приложни продукти.

Курсистите се научават да извличат необходимата информация за разработването на бизнес проекти за евентуалното стартиране на собствен бизнес и кандидатстване с него.

Обучението включва и едномесечна практика в местни водещи фирми и завършва с Държавен изпит по бизнес проект по теория и практика.

Сред преподавателите има и известни имена от Пловдивския университет като доктора по пазарна икономика Ваня Янева.

Обучението в БГЦПО става след подписан договор между директорката на елховското бюро по труда (БТ)Татяна Дюлгерова и безработните.

В края на обучението, след успешно положен изпит се издава свидетелство със снимки по европейските стандарти.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева май 1, 2016 20:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама