Безплатен басейн през лятото за децата на Тополовград

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юли 15, 2016 12:46

Безплатен басейн през лятото за децата на Тополовград

Мечтаният плувен басейн в тополовградския Спортен комплекс вече блесна в светлосинята си красота и се огласи от радостна глъч. Още в първия ден много нетърпеливи младежи и деца опитаха удоволствието да се разхладят в лазурно чистата му вода.
Тополовградчани се радват на новата придобивка, благодарение на успешно реализирания проект на стойност 4 803 697 лв. – “Основен ремонт на Спортен комплекс-град Тополовград’’, на стойност 4 803 4 803 697 лв. Той бе финансиран по „Програма развитие на селските райони 2007-2013г.”, Мярка 321 „Основни услуги на населението и икономиката в селските райони”. Басейнът, който заработи сега е част от ремонтираната спортна база.
Басейнът е с размери 12.5/25м. и с дълбочина от 140 до 160 см. Монтирана е съвременна и сигурна филтрираща система на водата. Вътре са вградени и осветителни тела. Около него е изградена зона за отдих и почивка с места за шезлонги. Отговаря на всички съвременни изисквания. Водата се филтрира ежедневно. За сигурността на посетителите се грижи спасителят Атанас Пенчев, но е задължително децата да са с придружител.
Всеки може да ползва новата придобивка без заплащане всеки ден от десет до осемнадесет часа, включително в събота и неделя. Почивният ден е понеделник.
Басейнът несъмнено се превръща в най-любимото място на децата и подрастващите, които в летните жеги вече няма да посещават язовири, реки и други водоеми, което е опасно.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юли 15, 2016 12:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама