Български производител на велосипеди е номиниран за награда

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 6, 2019 13:41

Български производител на велосипеди е номиниран за награда

Акценти

  • Макском е финалист за престижните награди Balkan Business Awards 2019

Свързани публикации

Един от най-големите производители на велосипеди в Европа – Макском, е сред финалистите за престижните златни статуетки на  Balkan Business Awards 2019. На петото му издание ще  бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса на Балканския полуостров. Събитието ще се състои на 5 март 2019 г. от 20 ч. в хотел Hotel Expo Sofia.

От създаването на компанията през 1996 г., производството се разширява, като през 2001 г. е първият износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация именно на тези пазари.

Макском дава работа на над 800 човека. Дружеството стартира  инициативата „Аз карам велосипед, последвай ме!“ – социална кампания, която цели да популяризира карането на колело в града. , в която активно се включиха голям брой от най-популярните лица на България.
Днес Макском ЕООД е част от холдинга MAXEUROPE, с производственo-складова база разположена на 40 000 кв.м. застроена площ и капацитет от над 400 000 велосипеда годишно.

Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони.

Източник: VIP Communication PR

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 6, 2019 13:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.