Български производител на велосипеди е номиниран за награда

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 6, 2019 13:41

Български производител на велосипеди е номиниран за награда

Акценти

  • Макском е финалист за престижните награди Balkan Business Awards 2019

Свързани публикации

Един от най-големите производители на велосипеди в Европа – Макском, е сред финалистите за престижните златни статуетки на  Balkan Business Awards 2019. На петото му издание ще  бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса на Балканския полуостров. Събитието ще се състои на 5 март 2019 г. от 20 ч. в хотел Hotel Expo Sofia.

От създаването на компанията през 1996 г., производството се разширява, като през 2001 г. е първият износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация именно на тези пазари.

Макском дава работа на над 800 човека. Дружеството стартира  инициативата „Аз карам велосипед, последвай ме!“ – социална кампания, която цели да популяризира карането на колело в града. , в която активно се включиха голям брой от най-популярните лица на България.
Днес Макском ЕООД е част от холдинга MAXEUROPE, с производственo-складова база разположена на 40 000 кв.м. застроена площ и капацитет от над 400 000 велосипеда годишно.

Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони.

Източник: VIP Communication PR

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 6, 2019 13:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама