Англичани отвориха tearoom в Елхово

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 28, 2015 09:18

Англичани отвориха tearoom в Елхово

Акценти

  • Всичко, което се прави в тийрума е различно, интересно и любопитно за българите.

Свързани публикации

Англичани от Княжево откриха ново заведение по английски маниер в центъра на Елхово миналата седмица. Освен английски менюта и тертипи, собствениците имат идея да организират празници и на различните националности. Идеята за това е породена от факта, че има посещаемост от хора от различни народности.

Тийрумът на Трейси и Анди се намира точно срещу Агенцията за социално подпомагане и Бизнес центъра. То е в непосредствена близост и до съда и много магазини, и учреждения.

Обзавеждането е направено лично от собствениците, на които е помагал и синът им Дани. Мебилировката е френска, купена от французи, които са възнамерявали да отварят заведение в Ямбол. Английското семейство я е сглобило и боядисало особено изкусно. Всичко вътре е направено с особен вкус, стил и умение. Дизайнът е страхотен. Всичко е в нежни и леки тонове. Менюто е изцяло английско, но има и български питиета. Всичко, което се прави в тийрума, е различно, интересно и любопитно за българите. Цените са народни и поносими. Посещава се предимно от англичани от елховска, боляровска и тополовградска община, но идват и чак от Средец. В него релаксират и руснаци, които подобно на собствениците са решили да си закупят имоти в нашия край. Персоналът е много възпитан и добре обучен. Отворено е от 8,30 до 17,00 часа всеки ден, без неделя.

Самата Трейси вече има опит в бранша. Преди да дойде в България е имала ресторанти и други заведения. Идеята им е да организират всеки месец празници на различните националности, на които да предлагат и съответното меню и етикети.

Всяка събота има и специален промоционален пакет, при който се ползва определена отстъпка. Всеки ден има нещо различно.

Освен руснаци и англичани, заведението се посещава и от модерни българи, които искат да усетят английския вкус и настроение. При англичаните българите могат и да си поговорят с Дани на нашенски, който завърши училище в Елхово и по нищо в говора му не можеш да познаеш, че не е родом от нашенско.

This slideshow requires JavaScript.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 28, 2015 09:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама