Англичани отвориха tearoom в Елхово

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 28, 2015 09:18

Англичани отвориха tearoom в Елхово

Акценти

  • Всичко, което се прави в тийрума е различно, интересно и любопитно за българите.

Свързани публикации

Англичани от Княжево откриха ново заведение по английски маниер в центъра на Елхово миналата седмица. Освен английски менюта и тертипи, собствениците имат идея да организират празници и на различните националности. Идеята за това е породена от факта, че има посещаемост от хора от различни народности.

Тийрумът на Трейси и Анди се намира точно срещу Агенцията за социално подпомагане и Бизнес центъра. То е в непосредствена близост и до съда и много магазини, и учреждения.

Обзавеждането е направено лично от собствениците, на които е помагал и синът им Дани. Мебилировката е френска, купена от французи, които са възнамерявали да отварят заведение в Ямбол. Английското семейство я е сглобило и боядисало особено изкусно. Всичко вътре е направено с особен вкус, стил и умение. Дизайнът е страхотен. Всичко е в нежни и леки тонове. Менюто е изцяло английско, но има и български питиета. Всичко, което се прави в тийрума, е различно, интересно и любопитно за българите. Цените са народни и поносими. Посещава се предимно от англичани от елховска, боляровска и тополовградска община, но идват и чак от Средец. В него релаксират и руснаци, които подобно на собствениците са решили да си закупят имоти в нашия край. Персоналът е много възпитан и добре обучен. Отворено е от 8,30 до 17,00 часа всеки ден, без неделя.

Самата Трейси вече има опит в бранша. Преди да дойде в България е имала ресторанти и други заведения. Идеята им е да организират всеки месец празници на различните националности, на които да предлагат и съответното меню и етикети.

Всяка събота има и специален промоционален пакет, при който се ползва определена отстъпка. Всеки ден има нещо различно.

Освен руснаци и англичани, заведението се посещава и от модерни българи, които искат да усетят английския вкус и настроение. При англичаните българите могат и да си поговорят с Дани на нашенски, който завърши училище в Елхово и по нищо в говора му не можеш да познаеш, че не е родом от нашенско.

За презентацията е нужен JavaScript.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева ноември 28, 2015 09:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.