Цачева: „Посрещате Коледа с лагер от затворен тип“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 4, 2016 16:46

Цачева: „Посрещате Коледа с лагер от затворен тип“

„В Харманли Коледа ще посрещнете с бежански център, който ще бъда разделен на две и те ще са от затворен, закрит тип.“ Това каза кандидат – президентът Цецка Цачева в Харманли на предизборна среща. Тя сподели, че ръководителите от нейната партия са много отговорни. „Знаем какви са проблемите на хората, заставаме очи в очи с гражданите на България и им предлагаме решенията.” Тя декларира, че целият ресурс на държавата е съсредоточен към надеждна охрана на границата и спокойствие там. В същото време техните опоненти заигравали с естествените страхове на хората.
Госпожа Цачева е убедена, че страната ни трябва да бъде фактор на стабилността, да продължи диалога с европейските и евроатлантически партньори. „Сами не можем да се справим, трябва ни европейска солидарност и помощ. Съвместно с нея можем да си подредим държавата и да оставим на нашите поколения стабилна и можеща България.“
Народният представител Делян Добрев съобщи, че за една година община Харманли имала подписани договори за над 30 милиона лева. „Тези пари са за проекти, финансирани от държавата и само една част от тях са започнали да се реализират.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 4, 2016 16:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама