Христо Гайдаров, кандидат за кмет на Тополовград: Ще се погрижа гражданите да имат работа, градът ни да стане отново чист и деца да тичат по детските площадки

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 27, 2023 11:06

Христо Гайдаров, кандидат за кмет на Тополовград: Ще се погрижа гражданите да имат работа, градът ни да стане отново чист и деца да тичат по детските площадки

Акценти

  • Според него най-основният проблем в общината е липсата на работа за гражданите.

Свързани публикации

„Моите мотиви да се кандидатирам за кмет са множество. Те се намират навсякъде около нас, ние ги виждаме,чуваме, усещаме и сме преки потърпевши на всички тях.  Когато се разхождаме из града навсякъде виждаме изоставени и рушащи се сгради, вървим по мръсни, често разбити и обрасли тротоари, караме по разбити и криви пътища, често с поредната спукана тръба за вода под тях.  Все по-малко чуваме детския смях и плач, а площадките им са зле поддържани. Виждаме слабо фукнционираща болница и все по-зле предлагани медицински грижи.  Тези и още много други причини са моите мотиви да се кандидатирам за кмет на община Тополовград.“, каза Христо Гайдаров, кандидат за кмет от „Възраждане“ на среща с граждани.

Според него най-основният проблем в общината е липсата на работа за гражданите. Това е и  главният му приоритет за решаване. Той смята да се създаде работна група, която има задача намирането и привличането на инвеститори за община Тополовград.
„Другият много важен проблем е липсата на адекватни медицински грижи. За решаването на  този проблем ние предвиждаме близко сътрудничество с училищата на територията на общината, ще предлагаме стипендии за желаещите да учат специалност медицина, след което на вече завършилите ще им предложим добри условия да се върнат и работят тук, и населението да има адекватна медицинска грижа. Третият важен проблем, който  остава малко в периферията на общите дискусии е състоянието, в което се намира градът ни и общината в цялост. Ние до толкова сме свикнали, че дори вече не ни прави впечатление колко са мръсни улиците, неподдържани, разбити и обрасли с треви и храсти години наред. Не ни правят впечатление пълните кофи с боклуци, чакащи да бъдат събрани, както и боклуците в цял Сакар. От „Възраждане“ ще направим Тополовград  отново приятно място за живеене, с чисти и поддържани улици, хубави и подредени градинки, с редовно сметосъбиране.
Истината е, че общината има много средства но проблема е, че повечето отиват в бездънни ями да хранят хора, които не работят или в програми, които не фукнционират. Ние ще работим за ефективен общински бюджет, с ефективна и работеща администрация.“, коментира още Христо Гайдаров.

Въпреки, че е млад, той казва, че освен, че е решителен, последователен и непримирим, има и визия за бъдещето на града. Според него на местни избори се гласува за личност, която да олицетворява точните качества и правилната визия за бъдещето.

„Като разговарям с хората, виждам огромното желание за промяна, но липсва надеждата, че нещо ще се промени и че има кой да го промени. Винаги им отвръщам гледайте по делата, а не по думите.А ние делата ги можем“, допълни още той.

„Възраждане“ е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 27, 2023 11:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама