Почитатели на Лили Иванова пяха заедно с нея на концерт в Хасково

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 21, 2023 15:35

Почитатели на Лили Иванова пяха заедно с нея на концерт в Хасково

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 22 - 28 септември 2023 г., брой 35/1059, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Великата Лили Иванова изправи на крака феновете си от цялата област, присъствали на концерта ѝ в Хасково. Той се състоя на 20 септември в Спортна зала „Дружба“ и бе част от Националното ѝ турне 2023.
Пред своите почитатели тя се яви както всеки път, без да изневерява на стила си – къса черна рокля, високи токчета…, стройна и прекрасна. А гласът, той не може да се опише с думи…
В репертоара й бяха включени доста нови песни, след които продължи с вечните си хитове – „Детелини“, „Панаири“, „Щурче“, „Ветрове“ и много други. Накрая по традиция завърши с „Присъда“, която гласи:
„Ще ме осъдите, надявам се, накрая –
денят ще бъде слънчев и чудесен.
За нищо няма да се оправдая –
последната ми дума ще е песен!
Но и това изпълнение се оказа недостатъчно за жадната за емоции публика и извика певицата за „Още“. Тогава тя се върна на сцената, за да изпее вечната „Камино“.
Публиката пя заедно с нея и се забавлява искрено.
Лили Иванова не пропусна да представи и своя екип “LI ORCHESTRA”, без който цялата магия на сцената нямаше как да се случи: Ангел Дюлгеров – китари, цигулка; Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон; Иван Йорданов – Чери – китари; Христо Михалков – бас китара; Орлин Цветанов – цигулка; Росен Ватев – ударни, перкусии и LaTiDa – беквокали.

През 2023 г. в продължение на 7 месеца Лили Иванова изнася общо 15 концерта в 13 града в страната. Хасково бе един от тях

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 21, 2023 15:35
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама