Панаирът на Свиленград ще е от 12 до 18 септември

От август 22, 2022 08:31

Панаирът на Свиленград ще е от 12 до 18 септември

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“, 12 август – 2 септември 2022 г., брой 30/1008, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

След двегодишно прекъсване заради пандемията от Ковид-19, традиционният есенен панаир на Свиленград тази година ще се състои. Периодът на провеждането му е изтеглен малко по-рано – от 12 до 18 септември.
Веднага след това започват тържествените мероприятия за празника на града, посветени на 110 години от освобождението му.
Свиленградският есенен панаир е един от най-големите в региона. В него участват над 100 фирми и търговци от цялата страна с различни атракциони, разнообразни стоки и заведения. И тази година те ще бъдат разположени на постоянното за събора място – парк „Младежки” край река Марица.
В срок до 31.08.2022 г. всички заинтересовани лица и търговци могат да подават заявления по образец (от сайта на Общината) в деловодството на Общинска администрация – Свиленград или да ги изпратят на e-mail: [email protected].
За улеснение на търговците в сградата на администрацията ще се постави схема с разположение на терените за търговска дейност.

Снимка: архив

От август 22, 2022 08:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама