Къпането в басейн вече поевтиня

Сакарнюз
От Сакарнюз август 8, 2008 09:08

Къпането в басейн вече поевтиня

Акценти

  • Наемателят Живко Йосифов е благодарен на всички граждани и клиенти, които я посещават.

Свързани публикации

Шенай Нуриева

От тази седмица до 15 септември, когато е края на плувния сезон, входът на басейните в градската градина са намалени. По 2 лв.е за децата и 3 лв. за големите.
Наемателят Живко Йосифов е благодарен на всички граждани и клиенти, които я посещават. Освен от гражданите, той е доволен и от общината, която е поела ангажимента за закупуване на топки, пояси, дъски, а на записаните деца в курса по плуване е поела и входа. За плувния инструктор Матей Калпаков споделя -„рядкост е човек да си улучи професията, той е роден за това. Умее да организира децата, въпреки че е доста ангажиран, защото се занимава и с групата по гребане. Не пропуска часовете си в басейна и с децата, които се учат да плуват. “
До май 2010 година е в сила договорът на Живко, относно градината. За в бъдеще има вероятност да направи стандартна зоологическа градина, ако получи съдействие от София. Догодина на пролет ще доизчисти парка и ще боядиса оградите. А за стадиона до басейните се е постарал да купи райграс. Там ще организира турнири по футбол на малки вратички.
Обектът в градината е сезонен и ще работи до септември. След това ще направи автомивка и магазина за жива риба и рибни продукти, които скоро ще отворят врати. Който си купи риба ще я изчистят на място, за да не представлява трудност на домакинята у дома. А цените ще са народни уверява от сега управителят.

Сакарнюз
От Сакарнюз август 8, 2008 09:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама