Николай Вълчев отново нападна водното дружество

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 4, 2024 09:50

Николай Вълчев отново нападна водното дружество

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 05/1077, година XXl, 02 - 08 февруари 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

ВиК – район Тополовград не се справя по никакъв начин със задълженията си. Това е заключението на Николай Вълчев – жител на с. Капитан Петко войвода. Той използва възможността в точката: „Изказвания, питания, становища и предложения на граждани“ от Заседанието на ОбС на 31 януари и отново атакува отново ВИК.
Обвиненията му бяха, че след аварии дупките не се асфалтират веднага, че няма вода много често, че общината не упражнява никакъв контрол. Тези обвинения той е отправял много пъти в перманентната си вече битка с местното ВиК.
Зам.-кмета на общината Хараламби Мочев му отговори, че не може за всяка дупка веднага да се реагира, а трябва да се съберат няколко за да може ремонта им да е икономически по-ефективен, така както прави и общината с дупките по улиците на града.
Господин Мочев каза, че има вече проблем с водоизточните кладенци в родното село на Вълчев, поради намалелия дебит в тях, че водопреносната мрежа е крайно амортизирана и трябват много пари за подмяната и, които общината и ВиК нямат. Същия ден след приключването на Заседанието на ОбС зам.-кмета Мочев и началник отдела „Програми, проекти и управление на териториите“ Красимира Атанасова заминаха за Хасково за среща във ВиК по тези и други проблеми с водата в общината.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 4, 2024 09:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама