Кон се блъсна в дърво и загина на място

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 19, 2023 08:47

Кон се блъсна в дърво и загина на място

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 38/1062, година XX, 13 -19 октомври 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Кон се блъсна в дърво в центъра на Харманли и загина на място. Инцидентът стана по най-оживеното време в събота, 7 октомври, когато в Харманли бе панаирът, а на Ротондата пред музея се провеждаха борби.
Бягащият кон дойде на галоп от улица „Св. Климент Охридски“ и на кръстовището с „Янко Сакъзов“ и бягаше към събралите се да гледат борбите до БИЛЛА. Животното обаче се подхлъзна на асфалта и се блъсна челно в дърво на паркинга до детската площадка и загина на място.
Малко след това дойдоха собствениците му от Маламар дере, които бяха ужасени от случилото се. Те разказаха, че конят е бил впрегнат в каруца, управлявана от тяхното момче, което не е успяло за овладее животното.
Макар че за собствениците това е сериозна загуба, щеше да е трагедия, ако разяреният кон се бе отправил към публиката на борбите, или към пицария „Верона“, което бе пълно с клиенти, или към детската площадка, намираща се на 10 метра от дървото.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 19, 2023 08:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама