Как да разбираме правилно различните бонуси в сайтовете за залози?

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 19, 2020 19:10

Как да разбираме правилно различните бонуси в сайтовете за залози?

Акценти

  • Бонусите са предложение, с което играта да стане още по-добра, съответно тяхната идея е да носят по-сериозни печалби.

Свързани публикации

Най-вероятно всеки почитател си спомня доброто старо време, когато поставянето на залог изискваше разходка до пункта, дебат с аудиторията от разбирачи и пазене на фиша. Подробности като бонуси и поставянето на залог, както и кеш-аут функция, бяха все още в полето на мистиката. Днес можем да забележим огромния скок, който букмейкърите направиха през последните години.

От една страна забелязваме колко лесна и достъпна стана платформата за потребителите, но също така не трябва да забравяме и сериозното количество функционалности като пряко предаване на спортни събития и още много други. Мнозина от играчите са забелязали присъствието на бонуси във всяка една реномирана букмейкърска платформа. В следващите редове ще направим кратък анализ ще се опитаме да се запознаем с някои от най-често предлаганите бонуси:

1. Започваме с началния бонус. Той присъства като комплимент за всеки нов играч. Най-често можем да забележим, че букмейкърът може да удвои направеният депозит по сметка до определена сума. По този начин, регистрираният потребител може спокойно да опознае всички предлагани възможности в платформата. Обикновено това предложение е еднократно, но в никакъв случай не може да се смята за последно. Някои букмейкъри предоставят и още повече възможности, както можем да открием с този промо код от Bwin и да се запознаем с пълния спектър от предлагани възможности. Предоставянето му има за цел да позволи чрез практика всеки играч да намери своята най-точна стратегия и съответно да натрупа опит и по-бързо да започне да печели. Силният старт е необходим, особено след като никой не иска новите играчи да останат разочаровани или с горчив вкус от цялото преживяване.

2. Бонус презареждане е най-вероятно следващата очаквана приятна изненада. Някои букмейкъри предлагат до 50% от стойността от депозираната сума при презареждане. С други думи ако презаредим сметката си с например 50 лева, букмейкърът може да добави още 25 под формата на допълнителен капитал. Каква е идеята? Завръщащите се играчи показват, че се доверяват на конкретния букмейкър и са доволни от коефициентите и предлаганите опции. Практически този бонус може да се разглежда като вид благодарност за проявеното доверие. Това е индикатор за букмейкъра, че играчът оценява платформата и съответно точно този жест трябва да се стимулира.

3. Безплатен залог е интересно предложение, което предоставя на играча сума, която да разиграе в определени мачове, турнири и конкретна спортна секция. Често се използва, когато се предлагат нови функционалности в платформата. Добавя се нова спортна дисциплина и вместо тепърва играчите да се опитват да се запознаят с нея, получават бонус, като изискването е да се тества новата услуга. Съответно спечеленият залог остава за играча.

4. Бонус без депозит е може би едно от най-интересните предложения в секцията. Някои букмейкъри изискват играчът да има депозит в своята сметка, за да получи бонус, но често можем да открием и точно обратната стратегия. Такъв бонус може да се предложи на някои от най-запалените фенове, както и на по-постоянните играчи. Често може да идва като още една възможност. Често това може да е предложение, с което играчът просто да опита нова стратегия или да провери определена възможност, от която страни. Идеята тук е, че колкото по-добре запознат е с всички възможности, толкова по-сериозни шансове за печалба може да има.

Можем да открием най-различни бонуси в онлайн платформите, понякога могат да бъдат под формата на покана, друг път да се депозират директно в сметката на играча. Нека обаче не забравяме, че тези бонуси се предоставят за игра и забавление. И трябва да се разглеждат като още едно средство за печалба. Някои потребители смятат, че веднъж депозирани, бонусите могат да се изтеглят веднага, но не това е целта им.

Бонусите са предложение, с което играта да стане още по-добра, съответно тяхната идея е да носят по-сериозни печалби. Най-вероятно мнозина остават разочаровани, но пък покрай тях можем да видим и още много други играчи, които с удоволствие добавят още едно дерби към фиша или просто подсилват вече направените залози. Като цяло реномираните букмейкъри винаги се стремят да предоставят още опции за по-качествена и приятна игра.

Сакарнюз
От Сакарнюз юли 19, 2020 19:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама