Ще разкомплектоват стари автомобили в Любимец и край Мезек

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 29, 2022 08:43

Ще разкомплектоват стари автомобили в Любимец и край Мезек

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 25 -31 март 2022 г., брой 12/990, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Инвестиционни намерения за разглобяване на стари автомобили в Любимец и Мезек са заявили два фирми.
„КФЦ ПРО“ ЕООД смята да преустрои съществуващи селскостопански сгради в склад за авточасти втора употреба и площадка за разглобяване на автомобили в имот в с. Мезек в местността Орехите.
Едната сграда, с площ 472 кв. м, ще се използва за основен склад за авточасти втора употреба. В нея ще има офис с площ 13,90 кв. м, стая за персонала със същите размери. Другата, с площ 51 кв. м, ще се ремонтира и ще се използва за склад за временно съхранение на демонтираните части от разглобяването на бракуваните МПС.
Между двете сгради ще се обособи открита работна площадка, на която ще се извършва разкомплектоване на бракуваните автомобили и отделянето на годните за повторна употреба части. Предвижда се монтиране на каломаслоуловител, с поставяне на локално пречиствателно съоръжение, за да не се замърсява площадката на обекта.
В Любимец „Братя Димови – 2012“ ЕООД са уведомили за инвестиционно предложение за разширение на съществуваща площадка за третиране на отпадъци – разкоплектоване на излезли от употреба МПС и изкупуване на акумулатори в кв. 205 на града.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 29, 2022 08:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама