Хранителни продукти за 1 млн. купуват за Община Тополовград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2023 09:34

Хранителни продукти за 1 млн. купуват за Община Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 20 – 26 януари 2023 г., брой 3/1027, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Доставка на хранителни продукти за детската градина, млечна кухня и заведенията за социални услуги в Тополовград са обявили от общината Тополовград
За срок от две години избраният изпълнител на поръчката трябва да достави „мляко и млечни продукти”, „месо и месни продукти”, „пакетирани и консервирани стоки“, „риба”, „плодове и зеленчуци”, „хляб и хлебни изделия”. Те ще са за Социално предприятие в с. Устрем, детска градина „Щастливо детство“ в Тополовград и подразделенията в селата Радовец, Синапово, Устрем, Хлябово, Домашен и социален патронаж, Дом за пълнолетни лица с психически разстройства в с. Радовец и Млечна кухня.
В изискванията за доставките е записано, че остатъчният срок на годност на хранителните продукти да е не по-малко от 75%; продуктите да имат необходимите сертификати, удостоверения, декларации за съответствие или други документи, доказващи съответствие на стоките съгласно изискваните стандарти.
Стойността на поръчката е 1 053 994,00 без ДДС, а срокът за подаване на оферти е 16 януари 2023 г.
Три фирми са внесли оферти в определения срок. Едното предложение е от „“Стелит 1“ ЕООД, второто от „Бойл фууд къмпани“ ЕООД , а третото от „Уикенд“ ООД.

Снимка: Интернет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 21, 2023 09:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама