Удължиха срока на договора с Фуат Гювен

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 6, 2021 12:41

Удължиха срока на договора с Фуат Гювен

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 5 - 11 ноември 2021 г., брой 40/972 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Общински съвет – Свиленград удължи с още пет години срока за въвеждане в експлоатация на обособената част от сграда, собственост на „Магазин Шипка Фуат Гювен” ЕООД.
Тя се намира в центъра на Свиленград, до тази на Общинска администрация и бе купена от дружеството през 2011 година. Тогава бе в окаяно състояние, с опасен вид, но по-късно бе приведена в приемлив. От тогава собственикът не е решил за какво ще я използва и ОбС няколко пъти удължава срока за въвеждане в експлоатация.
В друга точка местният парламент определи за член на Съвета на директорите на „Свиленград газ” АД адв. Всевдана Овчарова до избора на нов такъв след провеждане на конкурс и вписването на новия член в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ.
Освободи от длъжност и от отговорност досегашния Съвет на директорите на „ Свиленград – газ” АД, поради изтичане на мандата.
Общински съвет – Свиленград даде съгласие на „АЙ БИ ТИ ТИ„ ООД от София за учредяване право на преминаване през недвижим имот – публична общинска собственост. Той е дере, в землището на с. Капитан Андреево, в местността Саксон Алча, с площ 1805 кв. м и с площ за преминаване през имота 196 кв. м.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 6, 2021 12:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама