Милена Рангелова „У нас намериха само 120 лева и монети, в джобове на съпруга ми“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 7, 2021 14:46

Милена Рангелова „У нас намериха само 120 лева и монети, в джобове на съпруга ми“

Кметът на Симеоновград Милена Рангелова заяви, че у тях са намерени само 120 лева и монети в джобовете на съпруга и, които са джобни пари. Така тя коментира акцията на полицията срещу купуване на гласове в града. Тя направи това днес, след като в дома и за подкрепа пристигна Бойко Борисов и кандидат-депутатите от ГЕРБ за Хасковска област.

Госпожа Рангелова каза още, че у тях е нямало никакви списъци на хора, които са щели да бъдат купувани. Намерени са някаква таблица с гласовете на няколко партии от стари избори, списъци на комисии и копия на лични карти на застъпници.

Припомняме, че в четвъртък сутринта служебният министър на МВР Бойко Рашков заяви, че са задържани съпругът и синът на кметицата на Симеоновград Милена Рангелова.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 7, 2021 14:46
Напиши коментар

2 Коментара

  1. zlatidolec ноември 7, 18:59

    Голяма грешка е че Бойко се ангажира да защитава магарето в Симеоновград … заради 500 гласа тук ще загуби 5000 … не може толкова години в този град един човек и циганите да определят съдбата му …. защитата на Бойко ще отхвърли честни избиратели на Герб в града
    ….

    Отговори на този коментар
  2. seimenec ноември 7, 18:45

    В Симеоновград всеки знае кой купува гласове от циганите. всеки знае кой е магарето и по колко пари дава . всеки знае как държавата направи път до хижата на сина на кмета … колко пари се отклоняват от разни програми….. как гласуваха в общината да дадат 1000 декара на делян за фотоволтаици на стрелбището …. Само Бойко не знае какво става . Затова я защитава а това само ще му отнеме гласове … Ама хак да му е след като неговите хора не му казват истината

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама