Треньор по лека атлетика стана почетен гражданин

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2019 17:51

Треньор по лека атлетика стана почетен гражданин

Акценти

  • Седмичен вестник, # 17/146 година IV, 10 - 16 май 2019 г.

Треньорът по лека атлетика Димитър Карамфилов е новият почетен гражданин на Харманли. Почетните знаци му бяха връчени от кмета Мария Киркова на Тържествената сесия, провела се на 2 май в Културния център.
В празничното си обръщение към жителите на Харманли кметът Мария Киркова подчерта, че е оптимист за своя град, а постигнатото досега е плод на усилията на всички харманлийци. Поиска заедно да продължат да работят за развитието на родния град.
На нея председателят на ОбС Иван Димитров прочете поздравителни адреси, получени от президента, от председателя на Народното събрание и други институции по повод Празника на града.
Областният управител инж. Станислав Дечев сподели, че когато идва тук, вижда градът все по-приветлив.
„Много по-силно впечатление ми правят хората. Виждам усмихнати и ведри хора, а това означава, че тези, които живеят тук, харесват живота си и обичат града си“, подчерта той.
Успешната работа с лекоатлети и добрите резултати, които те записват в спортни надпревари в България и извън границите й, са една част от заслугите на господин Карамфилов за удостояване с това отличие. Пред гостите в залата той благодари за признанието и обеща да работи за развитието на спорта и за подобряване на успехите на спортистите. Треньорът изрази надеждите си, че с новата материална база работата на него и спортистите ще бъде много по-успешна.
Сред официалните гости, уважили празника на града, бяха народните представители – д-р Георги Станков и Митко Полихронов, заместник областния д-р Стефка Здравкова, кметовете на Свиленград и Любимец -инж. Георги Манолов и инж. Анастас Анастасов, жители и гости.

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2019 17:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама