Селяни се опитаха да подкупят полицаи с 1000 лв.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 5, 2023 08:14

Селяни се опитаха да подкупят полицаи с 1000 лв.

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 2 – 8 юни 2023 г., брой 21/1045, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Жена от с. Капитан Андреево се опитала да подкупи полицай с 1000 лева, съобщиха от полицията в Свиленград. На 26 май служители извършили проверка в имот в с. Капитан Андреево, обитаван от 49-годишна жена и 47-годишен мъж, и двамата от това село. При започване на проверката жената пъхнала в джоба на якето на един от полицаите парична сума. Установено е, че дадената парична сума във вид на подкуп е в размер на 1000 лева и е с цел да не извърши законните си задължения при извършване на проверката.
При огледа в имота са установени 827 кутии различни по вид и количество хуманни лекарствени продукти, съдържащи активни вещества на хормонална основа и антидепресанти. И двамата са задържани за срок до 24 часа.

Шофьор е по-скромен, дава само €10

На 26 май в РУ „Полиция“ – Свиленград е постъпил сигнал за движещ се товарен автомобил по АМ „Марица“ без регистрационни табели. Изпратен е автопатрул от Участък Любимец, който спрял превозното средство. При поискване от полицейските служители на документи на МПС, водачът е подал паспорт с поставена в него банкнота от 10 евро. Той е бил задържан за срок до 24 часа.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 5, 2023 08:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама