Само пенсионери се интересуват от бюджета на Гълъбово

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 4, 2024 14:12

Само пенсионери се интересуват от бюджета на Гълъбово

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 05/1077, година XXl, 02 - 08 февруари 2024 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Пенсионери и служители присъстваха на публичното обсъждане на Проекта за бюджет за 2024 г. на община Гълъбово. То се проведе на 15 януари в заседателната зала на ОбА.
Председателят на Настоятелството на НЧ „Отец Паисий Хилендарски – 1924“ с. Обручище поиска да се ремонтира покрива на сградата, защото тази година ще отбележи 100 години от създаването си.
Отговорено им бе, че кметът на селото Станислав Габровски до дирекция ТСУ и ИРУ в Община Гълъбово ще изготвят становище и в съответствие с необходимите ремонтни дейности да се прецени вида и стойността им. В зависимост от това, ще бъде преценено по какъв начин ще се финансира този ремонт – чрез външно финансиране или със собствени средства.
Димитър Василев, организатор „Пенсионерски клубове“ постави въпроса за необходимостта за закупуване на климатик за пенсионерски клуб в кв. „Митьо Станев“. Стана ясно, че този разход е планиран в бюджета за 2024 г.
В. Борисова постави въпроса за необходимостта от извършване на ремонт на Клуб на инвалида.
Оказа се, че и тази нужда на хората е планирана в Бюджета на общината за 2024 г. и е предвидено изготвяне на проект за изграждане на нов клуб на инвалида в гр. Гълъбово.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 4, 2024 14:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама