Само един е кандидатът за моста в село Троян

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 2, 2021 10:13

Само един е кандидатът за моста в село Троян

Акценти

  • Регионален вестник, #4/936 година XVIII, 29 януари - 4 февруари 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Само един кандидат се явил на обществената поръчка за изграждане на мост на река в село, Троян. Това е „ЕТ Гарант – Тодор Костадинов – Петър Петров“.
Предметът на обществена поръчка е „Изпълнение на Строително монтажни работи за обект „Аварийна реконструкция на мост над река „Луда Яна“, с. Троян, общ. Симеоновград“, което включва подготвителни дейности, демонтаж на дейности по старото съоръжение, изграждане на нов мост, канавка и прилагане организацията на движение със знаци и маркировка.
Стойността е 878 000 лева, а парите са осигурени от Министерско постановление, публикувано на 15 декември 2020 г. в Държавен вестник.
Фирма „ГЕОландс” ЕООД е изготвила работен проект за моста за 25 200 лева.
Тя е изпълнител и на обособена позиция № 2 – Изготвяне на работен проект и упражняване на авторски надзор на обект „Подмяна на хранителен водопровод: от водоем Свирково до село Свирково и от водоем Навъсен до село Навъсен, общ. Симеоновград“. Стойността е 13 200 лева.
Фирмата бе избрана в средата на миналата година, когато парите за моста и за проекта му все още не бяха осигурени.
Едноличен търговец „Гарант- Тодор Костадинов – Петър Петров“ е регистриран в с. Минерални бани, ул. „Липа“ 2 и съществува от 2007 година.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 2, 2021 10:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама