Поредният министър инспектира АМ „Марица“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 13, 2013 16:07

Поредният министър инспектира АМ „Марица“

Поредният министър, който посети изоставащия строеж на автомагистрала „Марица“, бе Десислава Терзиева, ръководеща МРРБ в правителството на Пламен Орешарски. Тя пристигна на посещение до обекта край село Поляново на 30 август, придружена от инж. Лазар Лазаров, който вече е само член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“. В антуража на двамата бяха включени червени депутати и изпълняващ длъжността областен управител Кадир Исов. Пред медиите министърът коментира въпросите със сроковете за изграждане, заплащането на работниците. Тя увери, че пускането на пътя ще бъде през юни 2014 г.
За последните 5 години отсечката от Харманли до Димитровград е посетена четири пъти от Бойко Борисов, един път от Сергей Станишев. Министърът от неговото правителство Асен Гагаузов даже откри отсечката от Харманли до Любимец, а след това същото направи и Бойко Борисов. Всички първенци бяха придружавани от много медии, пред които заявяваха, че предишните са виновни за изоставането на строежа на тази отсечка от магистралата, която вече трябваше да е в движение. Те искрено обещаваха, че след тяхната намеса строителството ще върви добре.
Ремонтните работи на участъка от Димитровград до Харманли бяха прекъснати няколко месеца, след като официално бе прерязана лентата му заради нередовно заплащане на строителите. През тази пролет те бяха възобновени отново.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 13, 2013 16:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама