Пътят за Стара Загора – да се закрие, поискаха съветници

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 9, 2013 10:18

Пътят за Стара Загора – да се закрие, поискаха съветници

Да се закрие пътят до Стара Загора, защото в този си вид той създава само трудности на тополовградчани. Това предложи след последната сесия съветникът Красимир Иванов. „Досега навсякъде откриват пътища, а ние да предложим този да го няма, щом като не го ремонтират,“ каза той.
Изявлението му бе продиктувано от факта, че отсечката от Тополовград за Стара Загора е ужасна, а ремонтът на тази до разклона за Устрем не е завършен.
Той предложи на колегите си да се създаде работна група със специалисти, които да разгледат състоянието на този път. Те ще изпратят писмо до областния управител, до МРРБ и до пътната агенция. Смятат и да поканят представители на тези институции и пред тях да дадат своето предложение да закрият този път от картата на България, след като нямат намерение да го ремонтират.
Красимир Иванов сподели: „Сменил съм три правителства, но никое не направи каквото трябва. Предишното отпусна някакви пари, но не се усвоиха и до тук.“
Съветникът Коста Стойчев предложи да се направи добра организация за протест, с който да привлекат вниманието на заинтересованите институции.
Кметът Божин Божинов пред съветниците сподели: „Аз съм го коментирал този въпрос и министърът е уведомен. Просто трябва да се подготви едно писмо и да му го пратим.”
Притесненията на местните парламентаристи (а и не само на тях) са, че отсечката от Тополовград до разклона за село Устрем няма износващ слой и ако до есента той не се положи, през зимата ще бъде разбит.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 9, 2013 10:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама