Насилник над жена остава в ареста

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 15, 2023 07:14

Насилник над жена остава в ареста

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 16 – 22 юни 2023 г., брой 23/1047, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Съдът остави 43-годишен харманлиец в ареста заради насилие над жена. На 9-ти в 10:30 часа 47-годишна е съобщила в управлението, че на от източната страна на БИЛЛА е била нападната от задържания. Той ѝ нанесъл побой, отнел ѝ дамската чанта с 4200 лева и мобилен телефон, след което избягал с нейния автомобил в неизвестна посока. В хода на издирвателните действия колата е намерена в с. Брягово, а мъжът е в арестуван в Хасково. Срещу него е имало издадена заповед от Районния съд да не доближава жената.
Пострадалата е настанена в местната болница за наблюдение, без опасност за живота.
Мъжът е обвинен престъпления по чл. 325, ал. 2 вр. ал. 1 и по чл. 296, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс, а именно хулигански действия, изразяващи в нанасяне на побой спрямо лице от женски пол на публично място и на изпълнение на заповед за защита от домашно насилие, като за първото предвижда наказание „Лишаване от свобода“ за срок до 5 години, а за второто се предвижда наказание „Лишаване от свобода“ до 3 г. или „Глоба“ от 5000 лв.

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 15, 2023 07:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама