Нападение над офиси в центъра на Харманли посреднощ

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 23, 2021 23:09

Нападение над офиси в центъра на Харманли посреднощ

За нападение над офиси в сградата на бившата автогара, съобщават членове на групата „Сакарнюз“ във Фейсбук. Те твърдят, че това е станало от бежанци. Обясняват, че са се карали между тях, но и харманлийци били в опасност.

Владимир Василев разказва:

Нападнаха ни, имаше около 15-20 човека в раиона на автогарата,те изскочиха разгневени от към „Алан маркет“ и започнаха да хвърлят тухли и камъни по-случайно пребиваващите хора там,не провокирани по никакъв начин от присъстващите наоколо.

Joro Drumev:

От доста време ги гледам тези маймуни, близо съм около тях. Но тази вечер ситуацията ескалира, не може няколкостотин цигани от еди къде си да идват в нашата държава, в нашия град и ние да им сваляме шапка. Утре с тези камъни ще пострада някои от нас, някой от нашите близки или деца. Този лагер или трябва да се затвори като този в Любимец или да се премахне. Защото скоро ще хвърчат отново камъни но те ще бъдат от нас по техните глави.

И грам не ме интересува че онези били лекари, учители или какви си там. Аз виждам едни изроди, които нито са полезни за града ни, нито мястото им е тук. Обикалят без абсолютно никакви правила. Мизерия и болести, кражби и какво ли не. Това ли заслужават малкото останали в този град? Лека и спокойна вечер.

 
Deyan Ivanov:

Полицията си свърши работата! Но пак казвам, трябва да се вземат превантивни мерки за да не се случват тези ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

 
Данка Христова

Имаше време, когато на всеки ъгъл заради тях имаше жандармерия, къде са сега? То че няма правителство е ясно, но имаме кметица нали , тя къде живее, не вижда ли какво става в града? Цялото лято превзеха единствената Градска градина, децата ни нямаше къде да играят, задяваха момичетата, а полицаите никакви реакции от тях.

 
Deyan Ivanov

Карат се между тях си, но там имаше 15 харманлийци и фучаха камъните покрай техните глави.

 
Владислав Стефанов

Талибаните счупиха центъра на Харманли, тях ли криете Българи!

 
Снимки: Deyan Ivanov
 
Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 23, 2021 23:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама