Модни тенденции – какво ще носим този сезон

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 25, 2021 12:02

Модни тенденции – какво ще носим този сезон

Акценти

  • Есен 2021 ни зови с пълна сила и ни примамва да бъдем смели, ексцентрични и силни в избора си

Свързани публикации

Често се вълнуваме от актуалните модни тенденции през настоящия сезон. Това е така, за да можем да освежим гардероба си по най-правилния начин. Какво ще бъде актуално в следващите седмици, ще разберете от настоящата статия.

Завръща ли се модата от 90-те и кои ще бъдат модерните цветове през този сезон?

През последните няколко години модата от 90-те прави своето завръщане по подиумите и това ще е валидно и за предстоящия сезон. Този път обаче тенденцията ще се задълбочи и модата от детството ни няма да служи само за акцент на облеклото, а ще преобладава в гардеробите. Това се забелязва дори сред колекциите и на водещи световни брандове като Tommy Hilfiger, която можете да разгледате от тази връзка – https://answear.bg/m/tommy-hilfiger

С настъпването на есента обикновено оставяме ярките летни цветове в гардероба, а обличаме нюанси на морско синьо, зелено, бордо и други подобни. През този сезон обаче наситените ярки оттенъци ще доминират в модните тенденции. Можете да съчетаете необичайни комбинации като оранжево и ярко синьо или розово със златисто и да изявите яркостта на личността си с красиви и дори екстравагантни цветови комбинации.

Още един нюанс е силно предпочитан в съвременните тенденции – лавандуловото. За да следвате тази модна насока, изберете сако в нежно лавандулов цвят, панталони с този нюанс или пък дори се облечете изцяло в дрехи с този цвят. Хубаво е, че той не се ограничава само до определен елемент на облеклото, а навлиза широко като тенденция за всички видове дрехи – тениски, блузи, панталони, ризи и сака, блузи и суитчъри, поли и якета.

 

Можем ли да заложим на дънкови дрехи и плетени елеци?

Дънковите дрехи за пореден сезон присъстват в съвременните тенденции, но този път оставяме настрани прилепналите дънки, а вместо тях откриваме, че актуални са всъщност по-свободно стоящите дънки. Те ще доминират на пазара на модно облекло през есента на 2021. За да балансирате свободната им кройка, можете да облечете прилепнала тениска или блуза и очертан по фигурата ви блейзър или пък изрязан пуловер.

От друга страна тенденцията с плетените елеци възникна през 2020, но и през този сезон все още държи челни позиции. Не се насочвайте към изчистения едноцветен кашмир. Вместо това заложете на елеци с текстура и детайли, които стоят свободно по тялото. Преди настъпването на студените дни можете да носите своя плетен елек с тениска или риза, а със спадането на температурите можете да го комбинирате с блуза, поло, суитчер и др.

Какви ще бъдат тенденциите около костюмите и чантите?

Докато през лятото на мода бяха кроп топове и мини полите, то през настоящия сезон тази тенденция поема по леко по-различен път, както и се очаква с настъпването на студените дни. Сега на модния подиум, както виждаме и в електронния магазин на https://answear.bg, излизат комплектите от къс топ и дълга пола. Тъй като времето е студено, можете да комбинирате комплекта с дълго палто или яке или пък да изберете топ и пола от вълнен плат.

Чантите от колекция есен 2021 наподобяват якетата тип „пуфер“ и обикновено се изработват с интересни текстури. Хубавото на тази тенденция е, че не налага ограничения в размера на чантите. Напротив, през есен 2021 можете да заложите на всякаква по размер чанта, като за да следвате модния ритъм е нужно просто тя да е обемна и да съчетава в себе си интересни и екстравагантни цветове.

Есен 2021 ни зови с пълна сила и ни примамва да бъдем смели, ексцентрични и силни в избора си. Доверете се на специалистите и изберете онези модели, с които ще се чувствате комфортно през целия ден!

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 25, 2021 12:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама