„МИГ-Харманли“ с нова рубрика: „Местни и инициативни“

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 11, 2024 07:55

„МИГ-Харманли“ с нова рубрика: „Местни и инициативни“

Акценти

  • Мандрата е мястото, където Гошо и неговите помощнички Таня и Жулиета създават млечни чудеса – млечни перли с ненадминат вкус, кисело мляко, катък, сирене и кашкавал.

Свързани публикации

Миг Харманли
Миг Харманли

„Местна инициативна група Харманли“ публикува нова рубрика с наименование „МЕСТНИ И ИНИЦИАТИВНИ“. В рубриката бе представен резултата от успешната реализация на проект по подмярка 4.2. „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ на ЕТ „ЗП Гошо Пейков“ – село Овчарово, с наименование: „Подобряване на производителността, чрез закупуване на Модулен обект за преработка на мляко с капацитет 250 литра на ден и производство на сирене, кисело мляко и кашкавал“.

Мандрата е мястото, където Гошо и неговите помощнички Таня и Жулиета създават млечни чудеса – млечни перли с ненадминат вкус, кисело мляко, катък, сирене и кашкавал. Може да ги откриете на място, всяка събота на общински пазар Харманли, както и да се свържете с тях на телефонен номер: 0894791291

Идеята на МИГ е чрез рубриката да бъде отключен икономическия потенциал на района на Харманли, чрез обединяване на усилията за популяризиране на продуктите и услугите от територията на община Харманли, базирани на изключителните териториални, климатични, природни и други ценности, както и да бъде повишен интереса на потребителите към местните продукти и услуги.

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 11, 2024 07:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама