Краси Радков и Дара на една сцена за празника на Любимец

Сакарнюз
От Сакарнюз август 26, 2023 10:45

Краси Радков и Дара на една сцена за празника на Любимец

Милена Митева

Комикът Краси Радков представи своето амплоа на открита сцена в центъра на Любимец. Той гостува снощи по покана на Общината, организирала празнична седмица, за Деня на града. Актьорът блесна и с гласа си в някои от песните на Слави Трифонов, за което бе аплодиран силно.

След като Радков повдигна настроението на жителите и гостите на малкото градче, поп дивата Дарина Йотова – Дара излезе на сцената за кулминацията на вечерта. 24-годишната звезда, станала известна от музикален формат през 2015 г., огласи града с Thunder, “К‘во не чу”, “Родена такава”, Darbie и други свои хитове от музикални класации. На някои от изпълненията, младата изпълнителка покани, зрители от публиката да станат част от балета ѝ.

Празничната програма започна в 18:00 часа с представяне на постановката „Езоп – Лисицата и гроздето“ от местния самодеен театър. Актьорите под ръководството на Неда Колева, събраха аплодисменти и доказаха, че самодейците също имат място на голямата сцена и то не по-малко от професионалистите.

Ден преди това, на 24 август на тази сцена се изяви „Дани Милев бенд“.

Днес от 20:00 часа на пл. „Трети март“ ще гостува Николай Славеев. Гласът на Родопите ще бъде посрещнат от ценители на фолклора.

Сакарнюз
От Сакарнюз август 26, 2023 10:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама